Close search

Dítě roku: Meghan Markle porodila. Co teď čeká královskou rodinu?

YouTube Zdroj: YouTube

AKTUALIZOVÁNO: Nejsledovanější porod roku, kdy celý svět očekává narození prvního dítěte Meghan Markle, je podle médií BBC a Sky news již tady. Veřejnosti teď už zbývá jenom čekat, až novopečení rodiče prozradí jméno svého chlapečka.

Celý svět mnoho měsíců napjatě sledoval těhotenství Meghan Markle. Bývalá americká herečka, která se v loňském květnu provdala za prince Harryho, nyní podle médií BBC a Sky news začala brzy v pondělí ráno rodit. Vévodové ze Sussexu již dříve oznámili, že se Markle chystá rodit doma, na rozdíl od své švagrové Kate, která již tradičně rodila v soukromém křídle nemocnice Lindo Wing nemocnice St. Mary. Markle své rozhodnutí obhajovala tím, že královna Alžběta II. také rodila doma v Buckinghamském paláci.

Nyní příznivci královské rodiny budou čekat, až rodiče zveřejní jméno svého dítěte. Vzhledem k tomu, že vévodové ze Sussexu nejsou vázáni tak přísnými protokoly, jako manželé Kate a William, kteří jednou usednou na královský trůn, mají mnohem větší volnost v mnohých otázkách každodenního života. Spekulace ohledně jména dalšího královského potomka již tradičně přerostly v příjem pro sázkové kanceláře po celém světě. Nadšenci a sázkaři tak po celém světě již několik měsíců hádají, jak se bude nový královský přírůstek do rodiny jmenovat.

Podívejte se v naší galerii na prince Harryho a Meghan Markle. 

Všechno, co potřebujete vědět o těhotenství a dítěti Meghan Markle, si přečtete v našich článcích.

 

Nejčtenější články