Close search

Nejlepší módní influenceři, kteří právě teď letí. Inspirujte se

Instagram Zdroj: Instagram

Instagram je obrázková síť, jako šitá na to, aby se zde prezentovaly nejrůznější módní styly, módní kousky a outfity. Instagram je skvělým médiem pro inspiraci. Móda je především kreativní odvětví, někdy se však té kreativity nemusí dostávat, a tak se hodí inspirovat se u jiných.

Inspirace od těch nejlepších

Mezi módními influencery aktuálně kraluje Italka Chiara Ferragni, která dokázala zkombinovat svůj jedinečný styl a zajímavou osobnost. Původně studentka práv má jistě i mimořádný podnikatelský talent, který ji přinesl miliony fanoušků po celém světě i spolupráce s těmi nejprestižnějšími módními domy.

Jako módní influencerky by se jistě dali označit i sestry z rodu Kardashianů, zejména Kim Kardashian či Kylie Jenner, ač o jejich vkusu mohou mnozí pochybovat.

Jsou tu však i další módní ikony.

Camila Coelho

Brazilská módní blogerka a influencerka má na Instagramu přes 8 milionů sledujících. Těm představuje poslední módní trendy, ale i své vlastní oblečení, které navrhla ve spolupráci se značkou Revolve. Camila dnes sice žije ve Spojených státech, ale stále se hrdě hlásí k brazilským kořenům, které propisuje i do své módy.

Noha Nabil

Noha je původem z Kuvajtu, jako módní guru je však známá po celém světě. Svědčí o tom i spolupráce s takovými značkami, jako je Swarovski. Na Instagramu se blíží k hranici 8 milionů fanoušků. Zdaleka však není jedinou arabskou kráskou, která ovládla sociální média...

Mezi její kolegyně patří například Njoud Al Shammari ze Saudské Arábie, která zaujme také svým humorem, nebo Hayla Al Ghazal z Dubaje, která září na YouTube prostřednictvím své Hayla TV.

Lauren Condrad

Lauren má módní a lifestylový blog, kde se prezentuje jako stylová matka. Na Instagramu má přes 6 milionů fanoušků a může se pochlubit také vlastní řadou oblečení, fair trade obchodem, úspěšným podcastem nebo několika bestsellery, protože působí i jako autorka.

Inspirace není nikdy dost

Další módní inspiraci vám na Instagramu nabízí i Olivia Palermo, Mariano di Vaio, Negin Mirsalehi, Aimee Song, Alexa Chung nebo Julie Sarinana alias sincerelyjules.

PODÍVEJTE SE NA MÓDNÍ INFLUENCERKY DO FOTOGALERIE:

Nejčtenější články