Close search

Královna sociálních sítí Chiara Ferragni: Studium práv vyměnila za blonďatý blog, teď vydělává miliony

Instagram Zdroj: Instagram

Svůj blog si založila při studiu práv v malém bytě. Jen málo hvězd sociálních sítí se dokázalo tak rychle dostat nahoru. Téměř okamžitě se stala miláčkem celé Itálie. Není pochyb o tom, že Chiara je talentovanou podnikatelkou. K jejímu úspěchu však jistě přispěl i její nevinný vzhled, který zaujme o to víc, když má po boku potetovaného bouřliváka Fedeze, jednu z největších italských hudebních hvězd.

Chiara Ferragni je jednou z nejznámějších světových influencerek. Jednu dobu byla skoro každá druhá fotka na Instagramu s jejím produktem. Tuto mladou ženu milují snad všechny slečny a mladé ženy, nad jejím podnikatelským umem však žasnou i zdatní businessmani.

Chiara pochází z klasické rodiny, za svou slávu vděčí pouze sama sobě a své odvaze. Narodila se 7. května 1987 v Itálii. Na Instagramu jí sleduje 17,4 milionů lidí.

Jak se ze studentky práv stala podnikatelka?

Její zářivá kariéra začala před deseti lety, kdy si ve svém malém bytě při studiu právnické fakulty založila svůj vlastní blog „The Blonde Salad“. Raketovou rychlostí si začala získávat fanoušky. Díky specifickému stylu oblékání se dostala i do hledáčku lidí z prestižních módních časopisů.

Začaly ji oslovovat módní značky, které nabízely spolupráci. Její popularita se stále zvyšovala. Záhy se z ní stala módní ikona, která v současnosti sedává v předních řadách každé významné show.

Jak se z blogerky stala módní návrhářka?

Svět módního průmyslu jí nestačil. Její schopnosti přesahovaly blogování o módě. Proto se rozhodla, že si založí svou vlastní módní značku. Boty, obaly na mobil z módní dílny Chiary můžete na Instagramu vidět asi nejčastěji. Nicméně její značka má k dostání všechny možné módní kousky, nechybí trička, sukně, kalhoty, plavky...

Její produkty poznáte hned na první pohled, její logo - „mrkající modré oko“ je nepřehlédnutelné.

Svatba dvou největších hvězd u Itálie

Není to jen Chiara, je to také její partner rapper Fedez, kdo v Itálii patří k největším hvězdám. Během koncertu ve Veroně ji požádal o ruku, aby video ze zásnub hned druhý den viděl celý svět a jejich fanoušci se mohli těšit na svatbu. Své ano si řekli v roce 2018 v barokním městečku Noto. Velkolepá svatba měla údajně trvat celé dva dny. Na svatbě byl i jejich syn Leone Lucia, který se narodil 19. března 2018.

Vlastní dokument o životě

Právě na svatbě s populárním hudebníkem Fedezem se začal natáčet dokument, který vystihuje život Chiary. Poodhaluje osobní i pracovní stránku jedné z nejúspěšnějších módních blogerek vůbec. Mluví v něm uznávaní módní návrháři jako je Donatella Versace, kreativní ředitelka módního domu Dior, ale i profesoři z univerzity, kterou Chiara navštěvovala.

Dokument je příležitostí podívat se na nejlepší přehlídky a večírky, kterých se Chiara Ferragni účastnila. Díky své profesi často cestuje, takže vás zavede i do známých měst, jako je Paříž, New York nebo Milán.

NAHLÉDNĚTE DO GALERIE TÉTO SUPERŽENY:

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu