Close search

Moderní matka Coral Golding boří hranice. Své děti vyučuje doma, učí je i meditaci a východní nauky

Instagram Zdroj: Instagram

Inspirativních mladých žen je plný Instagram, a přece jich není nikdy dost. Coral Golding je další bloggerkou a influencerkou, která dokáže motivovat ke změně životního stylu. Ten její je jistě netradiční. Coral má zajímavý pohled na svět, inspirovaný východní tradicí. Prosazuje i originální metody výchovy a vzdělávání svých dvou malých dcer. Necháte se od ní inspirovat?

Sympatická Coral momentálně žije v Anglii, přesně ve městě Brighton s celou svou rodinou. Je to moderní matka, kterou na Instagramu sleduje hruba 24 tisíc lidí. Co se od ní můžeme naučit?

Jak se stále usmívat?

Coral se nenechává omezovat zaběhnutými standardy. Zajímá se o velké množství věcí, které se snaží skloubit dohromady do podoby spokojeného rodinného života. Jako každý člověk hledá i ona balanc mezi rodinou a smysluplnou prací.

Na sociálních sítích začala být aktivní proto, aby se se světem podělila o své názory na výchovu, a nejenom to. Popisuje také začátky svého podnikání. Dělí se i o návody, jak si pomocí jógy a meditace udržuje každý den úsměv na tváři. Její upřímný úsměv můžete vidět na každé fotce a stories, které dává na Instagram.

„Proč nesdílet naše maxima a minima! Sdílejte, co jste se naučili. Pokud prožíváte něco složitého, není uklidňující, že někdo jiný také ví, jaké to je?“ napsala na svém webu Coral.

Domácí škola s vlastními pravidly

Coral neposílá své děti každý den do školy, jak to klasicky dělají ostatní matky. Její mladší dcera Suri je na školu ještě malá, ale svou starší dceru Avu vyučuje doma. Vyznává tzv. unschoooling nebo homeschooling, podobně jako třeba česká modelka Helena Houdová.

Samozřejmě, že malá Ava nemá žádné úlevy ve školních povinnostech, musí dodržovat určitá pravidla jako v klasických státních školách. Záleží na legislativě konkrétního státu. Většinou děti chodí do školy pouze dělat zkoušky, aby se ověřilo, jestli danou látku zvládají.

Výhodou domácího vyučování je bezpochyby to, že jakmile dítě pochopí danou látku může pokračovat v dalším učení a nezdržuje se. Tím může zvládnout celý školní rok za mnohem kratší dobu. Tím má také prostor naučit se i látku mimo školní osnovy.

Coral své dcery vede také k duchovním záležitostem a osobnímu rozvoji. Seznamuje je s východními naukami. Její dcera Ava má proto ve svém mladém věku povědomí o fungování čaker v lidském těle. Osvojuje si principy meditace nebo mindfulness, které Coral vyznává.

Přírodní lék na vážnou nemoc

Coral Golding se věnuje také podnikání. Je spoluzakladatelkou firmy 42 Juice, která se specializuje na výrobu za studena lisovaných ovocných a zeleninových šťáv. Když bratr onemocněl vážnou nemocí, rozhodla se Coral se svoji švagrovou něco aktivně podniknout. Dala vznik značce 42 Juice a začala vyrábět šťávy, které měly pomoci s léčbou bratra. Protože se skutečně začal uzdravovat, rozhodli se, že si šťávy nenechají pro sebe a podělí se s ostatními o své zkušenosti.

NAČERPEJTE V GALERII INSPIRACI OD CORAL!

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu