Close search

Nedaří se vám otěhotnět? Zkuste tuto metodu, která vás zbaví bolesti zad a díky které budete plodnější

pixabay Zdroj: pixabay

Bolí vás neustále záda? Všichni kolem vás říkají, že byste měly cvičit, možná mají i pravdu. Jenže pro vás je ta představa nereálná a dobře víte, že lenost a výmluvy vždycky zvítězí. Ale co když nemůžete otěhotnět? To už je silná motivace pro to, abyste se cvičením začala.

Pryč s bolestmi zad a kloubů

Metoda „SM systém“ pomohla od bolesti zad a páteře už mnoha lidem. SM znamená „Stabilizace“ a „Mobilizace“. Mimo to, že vás cvičení této metody zbaví bolesti zad a deformity páteře, zmírní také přetížení velkých kloubů a zpevníte si s ním krásně tělo, což je vždycky ku prospěchu věci. Většinou se SM systém cvičení kombinuje s Dornovou metodou, která rovná klouby a obratle na správná místa. Díky cvičení této metody dochází k navrácení pružnosti do pánevního dna a tím se uvolňují pánevní prostory. Pokud se tedy potýkáte s problémem otěhotnět, neváhejte vyzkoušet právě Dornovu metodu.

Díky cvičení SM systému se vám navrátí síla do ochablých svalů a uvolní se ty stažené a zkrácené. Dornova metoda využívá principu krátkých pák, které jsou šetrné k tělu a nezpůsobují mikrotraumata měkkých tkání, jako ostatní způsoby rovnání kostry. Také vám účinně narovná kostrč, aniž by do vás terapeut vnikal.

Nemožnost otěhotnět

Abyste mohla bez problému otěhotnět, musíte být plodná. To je asi všem jasné. K navrácení plodnosti potřebujete změny v myšlení, ale také na těle. Tím, že se vaše tělo rozvolní a vrátí se pružnost do povadlých svalů, uvolní se vám tím i myšlenkové vzorce. V léčbě neplodnosti je důležité srovnání kostrče, postavení pánve a uvolnění svalů v této oblasti. Chystáte-li se otěhotnět, měla byste své tělo začít připravovat komplexně. Tudíž zbavit ho zatuhlých míst, vrátit mu pružnost a správný tvar. To vše Dornova metoda umí.

Pravidelným cvičením SM systému a aplikací Dornovy metody (nebo alespoň jednoho z nich) se vyvarujete zánětům v těle, myomům a dalším neduhům. Vytvoříte si tím pevný a pružný svalový korzet, tudíž budete moci zapomenout na bolesti zad, páteře a povolené svalstvo. Bonusem vám bude úbytek v pase a pevný zadek a stehna.

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu