Close search

Seriál Ztraceni našel konec před deseti lety. Co dnes dělají představitelé hlavních rolí?

ABC Studios Zdroj: ABC Studios

Ztraceni skončili před dekádou jako jeden z nejslavnějších moderních seriálů a po nich už to v televizi nebylo stejné. A jak to dopadlo s představiteli hlavních rolí?

Ztraceni jsou bezpochyby kultem. I přes to, že vlastně v průběhu šesti sezon stihli otevřít víc otázek, než dodat odpovědí. A to podivné finále... Lze jim ale poděkovat za vlnu mysteriózních a chytře odvyprávěných příběhů, která v televizi, respektive na streamovacích službách doznívá ještě dnes.

Z ostrova do vesmíru

Jednoznačně největší kariéru udělal J.J. Abrams, spolutvůrce Ztracených, který se podílel i na psaní a režii několika epizod. Uchytil se v první hollywoodské lize a po výtečných filmech Mission: Impossible III. (2006) a Star Trek (2009) dokonce natočil dva z největších filmů poslední dekády - Star Wars: Síla se probouzí (2015) a Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019). Momentálně platí za největší eso v oblasti chytře vystavěných a napínavých příběhů se solidní akcí. Abramsem režírované filmy jenom v kinech utržily přes 4,6 miliardy dolarů.

Loni podepsal se studiem WarnerBros. smlouvu za 250 milionů dolarů, ale zatím nebyla spuštěna výroba žádného projektu.

Malá velká hrdinka

Evangeline Lilly se od Ztracených v televizi neukázala, za to skočila rovnými nohama do Hollywoodu. Nejdřív si zahrála elfku Tauriel ve dvou dílech HobitaŠmakova dračí poušť (2013) a Bitva pěti armád (2014) - a pak získala křídla a zmenšovací oblek v sérii adaptací marvelovských komiksů Ant-Man. Nebýt pandemie koronaviru, točila by teď třetího Ant-Mana.

Momentálně disponuje mimořádně krátkým sestřihem.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Evangeline Lilly (@evangelinelillyofficial),

Ztracený Matthew

Také Matthew Fox se poté, co roli ve Ztracených pověsil na hřebík, v televizi už neukázal. Ale se světem filmu rovněž příliš nekoketoval. Kromě krátkého výstupu ve Světové válce Z (2013) se objevil snad jenom v brutálním westernu Kosti a skalp (2015).

Pak se v podstatě vytratil ze světa celebrit.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Matthew Fox News (@matthewfoxroxx),

Na Havaj

Jorge Garcia se po Ztracených vrhl do projektů s podobným potenciálem, ale třeba Alcatraz přes slibný start nakonec vyšuměl do ztracena. Ne tak Jorge, který se se uchytil v akčním seriálu Havaj 5-0. Kromě toho rozvíjí kariéru komika a také zpívá.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jorge Garcia (@pronouncedhorhay),

Pán koček

Terry O´Quinn představoval tajemného charismatického muže, co je role, která by mu patrně seděla i v dalších projektech, kdyby se mu povedlo prorazit. Po Ztracených sice šel z jednoho seriálu do druhého, ale jen s občasnými úspěchy. Mezi ty se počítají třeba Tajnosti a lži nebo Castle Rock. Na jeho filmografii se raději nedívejte, nestojí za to.

O co méně O´Quinn hraje, o to víc se dnes věnuje péči o kočky.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílel uživatel @tboneoquinn,

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu