Close search

Nový televizní seriál Černé vdovy: Proklatě zajímavá licence ze severu

Prima Zdroj: Prima

Černé vdovy - tak zní název nového krimiseriálu televize Prima, který má navíc příchuť komedie. Bude mít osm dílu a hlavním tématem je ženská sounáležitost a sebevědomí, jež se po kurážném činu otřesou v základech.

Tři kamarádky se rozhodly, že se zbaví svých manželů. Z Jitky Čvančarové, Jany Plodkové a Lucie Siposové se tak rázem stanou vdovy a hrdinky komediálního krimiseriálu, který televize Prima začne vysílat od neděle 17. února ve 20:15.

Láska vyletí do povětří

Johanu (Jitka Čvančarová), Renatu (Jana Plodková) a Veroniku (Lucia Siposová) spojuje přátelství a firma, ve které pracují jejich tři manželé Dan (Martin Stránský), Mirek (Filip Blažek) a Honza (Petr Vršek). V manželství si už odžily nějaký ten pátek, i když jim je teprve kolem třiceti. Johanu manžel bil, Renatin manžel se znenadání začal chovat jako gangster, co schovává doma bouchačku, a Veroničin manžel s Veronikou odmítal spát, aby pak našla v šuplíku pod postelí časopisy s gay nemravnostmi.

Hrdinky poznáváme v okamžiku, kdy jedou se svými choti na chatu k jezeru. Mají tam strávit prodloužený víkend. Holky, i když jsou manžely přehlíženy a občas i ponižovány, se ale tváří naprosto klidně. A podivně klidně se tváří také v okamžiku, kdy člun s jejich muži najednou uprostřed jezera vylétne do povětří. Jenže pak na scénu vtrhne policie...

Inspirace Finskem

Osmidílná televizní série vznikla jako adaptace dobře hodnoceného finského seriálu Mustat Lesket, který se vysílal od března 2014 do května 2016 celkem ve dvou sériích. Obdržel několik ocenění a licence byla prodána mimo jiné do Spojených států, Francie, Španělska nebo Mexika. Uvidíme, jak si povede česká verze. 

 

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu