Close search

Z modelky poradkyní prezidenta. Ivanka Trump rozjížděla svoji kariéru na přehlídkovém mole

YouTube Zdroj: YouTube

Dcera amerického prezidenta Ivanka Trump se proslavila po celém světě. Je úspěšnou podnikatelkou, matkou tří dětí a ke všemu zasedá v Bílém domě, kde pomáhá svému otci Donaldu Trumpovi ve světě mezinárodní politiky. Než se ale vrhla na post prezidentské poradkyně, věnovala se modelingu a na molech předváděla tvorbu světových designérů.

Vzhledem k tomu, že se jméno Ivanky Trump v poslední době spojuje převážně s politickou a obchodní sférou, tak se na kariérní počátky dcery amerického prezidenta trochu zapomnělo. I když se Ivanka většinu svého dětství fotografům a médiím vyhýbala, možná aby nemusela odpovídat na otázky ohledně rozporuplného rozvodu svých slavných rodičů, tak v pubertě se vrhla do světa reflektorů.

Po podepsání smlouvy s modelingovou agenturou Elite vyšla v roce 1997 na přehlídková mola. I když Ivanka měří 180 centimetrů a příroda jí nadělila půvabný obličej, tak její působení ve světě módy nebylo jednoduché. Jméno Trump ji neustále spojovalo s její rodinou. Také mnozí manažeři agentur zpochybňovali její předpoklady pro profesionální modeling. Podle jejich názoru dívka získala pozici modelky pouze díky postavení svých rodičů. Přesto se Ivanka objevila na mnoha přehlídkách a účastnila se i kampaně pro značku Tommy Hilfiger. Objevila se v prestižních magazínech jako Harper's Bazaar nebo Seventeen.

Ivanka také chvíli spolupracovala s americkým návrhářem s indickými kořeny Anandem Jonem. Designér později stanul před soudem za znásilnění a několika pokusu ze znásilnění. V současné době Jon čelí 59 letům ve vězení.

V pozdějším věku se Ivanka nechala slyšet, že svoji budoucnost na přehlídkových molech nevidí. O některých dívkách z oboru se vyjádřila jako o zhýčkaných puberťačkách, jejichž úspěch byl přímým důsledkem cizího neštěstí. Ivanka později zastávala pozici výkonné viceprezidentky společnosti Trump Organization. „Svět modelingu je stejně nemilosrdný jako obchod s nemovitostmi. Lidé, které v této sféře potkáváte, jsou stejně tvrdí,“ uvedla.

 

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu