Close search

V New Yorku se prodává nejdražší byt: Luxusní penthouse stojí přes dvě miliardy

Keller Williams NYC Zdroj: Keller Williams NYC

New York patří mezi nejdražší města světa, takže stamilionové sumy za nemovitost tu nejsou žádný výjimkou. Nyní se však na trhu objevil luxusní penthouse, který cenou značně převyšuje místní zvyklosti. Nový majitel za něj zaplatí v přepočtu více než 2,18 miliardy korun.

Pokud se plánujete odstěhovat do New Yorku, nebo jste vždy o životě v tomto městě snili, pak jistě tušíte, že musíte vydělávat velké finanční částky, abyste neskončili na ulici. New York každý rok zaujímá čelní místo v pomyslném žebříčku nejdražších měst světa a už pouze z tohoto hodnocení je jasné, že život tam zdaleka není levný. 

Na realitní trh se však nyní dostal penthouse, který je i pro bohaté obyvatele New Yorku super-drahý! Je označován za vůbec nejdražší dostupnou nemovitost v tomto městě. „Le Penthouse“, jak ho prodejci nazývají, se nachází na adrese 172 Madison Avenue v drahé čtvrti Manhattan pouhý kousek od samotné Empire State Building.

Pětipatrová nemovitost se rozkládá na necelých 2000 čtverečních metrech a nabídne svému novému majiteli i velké množství venkovního prostoru, kde si na rozlehlých terasách bude moci užívat bazénu i vířivky. Také vysoké stropy a okna umožní novému majiteli těšit se z výhledu na skoro celý New York a nedaleký Central Park.

Zajímavé ale u této nejdražší nemovitosti je, že ji prodejce nabízí zcela nezařízenou. Nový majitel si tak bude moci vytvořit domov podle vlastních představ.

PODÍVEJTE SE V NAŠÍ FOTOGALERII NA NEJDRAŽŠÍ PENTHOUSE V NEW YORKU!

Nejčtenější články