Close search

Miliardářský pár Miranda Kerr a Evan Spiegel přivítali na svět společné dítě. Jak v mladém věku dosáhli úspěchu?

Instagram Zdroj: Instagram

Modelka Miranda Kerr a její manžel Evan Spiegel, zakladatel sociální sítě Snapchat, přivítali na svět svého druhého syna. Miranda Kerr má ještě třetího potomka z bývalého manželství se slavným hercem Orlandem Bloomem. Miranda a Evan patří mezi nejúspěšnější mladé miliardáře na světě.

Miliardář Evan Spiegel měl celkem strmou a rychlou cestu vzhůru mezi nejbohatší lidi na světě. Úspěch tohoto amerického rodáka a podnikatele předznamenalo v roce 2011 založení platformy Snapchat, kterou kvůli jejím „mizejícím fotografiím“ využívají denně miliony lidí po celém světě. Na tvorbě Snapchatu spolupracoval s Reggiem Brownem a Bobbym Murphym, se kterým studoval na americké univerzitě Stanford.

Mladí a úspěšní

Jako CEO a spoluzakladatel populární sítě Snapchat se tak zařadil mezi několik miliardářů do věku 30 let, kteří bohatství dosáhli vlastními silami. Jeho jmění se odhaduje na 3 miliardy dolarů (67,5 miliardy korun), ale ve spojení s manželkou a modelkou Mirandou Kerr se na pomyslném žebříčku miliardářů posouvá o trochu výše.

Společné jmění mladého manželského páru se odhaduje na 3,5 miliardy dolarů (78,75 miliardy korun). Australská rodačka a bývalý Andílek módního domu Victoria's Secret se může pochlubit vlastní značkou kosmetiky KORA Organics, kterou aktivně propaguje na svých sociálních sítích. Kerr také byla vždy označována za jednu z nejvíce vydělávajících modelek v tomto průmyslovém odvětví.

Manželé už dva roky

Evans a Kerr se vzali v roce 2017 a tento týden přivítali na svět svého druhého potomka, chlapečka jménem Myles. Kerr sdílela se svými příznivci tuto novinku fotografií na svém instagramovém účtu. Celkem manželé vychovávají tři syny, dva z nich má Kerr právě s Evansem. Její nejstarší syn, osmiletý Flynn, se narodil během jejího manželství s britským hercem Orlandem Bloomem, který se proslavil díky roli elfa Legolase ve fantasy filmech Pán Prstenů.

NA FASCINUJÍCÍ FOTKY MIRANDY KERR SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu