Close search

Tajemství pih: Proč se na těle tvoří a jak jim zabránit?

pixabay Zdroj: pixabay

Někdo má tělo celé poseté pihami, jiný by zase těžko hledal alespoň jednu. Přemýšleli jste někdy nad tím, proč se vlastně tvoří? Je všeobecně známo, že pihy jsou důsledkem pobytu na sluníčku. Určitě znáte, že vám pihy “vyskákají”, hlavně v létě, když se opalujete. Jistě má s pihami co dočinění i genetika a věk, ale co mohou pihy znamenat z hlediska energetického?

Krev plná odpadu

Pihy na lidském těle mohou být někdy větší než bradavice. Kůže si takto vytváří zásobárnu, kam krev odkládá dočasně odpad či škodliviny, které není schopna vyloučit přirozenou cestou ven z těla. Veliké pihy se tvoří hlavně lidem, kteří mají problémy s ledvinami či játry. Bradavice se dá odstranit snadno, ale takto veliké pihy samy nezmizí a mnoho lidí si je nechává odstraňovat chirurgicky, protože pokud si takovu pihu poraníte, je to velmi nebezpečné. Piha krvácí a škodlivý odpad se tak dostává zpět do krevního řečiště - ale ve velkém množství.

Vstupy pro energii

Jsou známé i případy, že se z pihy uvolní škodliviny a negativní energie do té míry, že započne zhoubné bujení kůže. Ne každé znaménko je ale nosičem jedů. Tělo přesně ví, kam co uložit. Pihy fungují nejen jako skladiště odpadů a škodlivin, ale i jako energetické vstupy pro nehmotné energie z energetického těla. Některé z nich fungují i jako vstupy pro negativní energie a každý z nás si tyto “cesty do těla” programuje svojí myslí.

Když se tedy lekneme, že nás poraněná piha ohrozí na životě, tak tento strach umožní většímu vstupu negativních energií do místa poraněné pihy, a tak se můžeme přiblížit tomu, čeho se nejvíc bojíme. Jak bylo výše napsáno, lidé si nechávají pihy odstraňovat chirurgicky. Takto se sice zbavíme ošklivých pih, ale násilnou cestou přerušíme energetické kanály do našeho těla.

Přerušený kanál

Prakticky to znamená, že každý člověk má nějakou nemoc či problém, který ho trápí. Třeba slabší ledviny: Pihy pomáhají ukládat škodliviny a zároveň i negativní energie, které jsou takto rozloženy na vícero místech těla. Když je odstraníme, tak se roztříštěná negativní energie zkumuluje opět do jednoho bodu a tím můžou být právě slabé ledviny. V praxi to znamená, že se zbavíme sice pih, ale o to víc nás bude zlobit jiný orgán.

Opět radost ze života

Pihy se sice nedají tak snadno odstranit, ale každý z nás může omezit jejich růst, či dokonce započít jejich vstřebávání zpět do kůže. Tato cesta je ale velice namáhavá a vyžaduje vyváženost nejenom na úrovni těla, ale i ducha. Tzn. vyvážená strava, pohyb a hlavně radost ze života.

 

Nejčtenější články