Close search

Problémy s pokožkou i porucha spánku: Co všechno může nastat, když jste večer líná se odlíčit?

Pixabay Zdroj: Pixabay

Až čtvrtina žen chodí spát neodlíčená, což může mít pro jejich pokožku fatální důsledky. Kromě kožních problémů se mohou ženy dočkat i poruch spánku, které u nich mohou kvůli nánosu make-upu propuknout.

Nalíčené řasy, tónovací krém nebo dokonce make-up či korektor si nechává na noc čtvrtina žen. Rtěnka bývá vzácností. Průzkumu se zúčastnilo přes 1500 žen a zkoumali se i další ženské návyky spojené s líčením.

95 % respondentek přiznalo, že se před svým partnerem snaží skrýt své malovací postupy. Muži tak mnohdy vůbec netuší, že to, co vidí, je výsledek hodinové práce před zrcadlem.

Šokující výsledek komentoval vedoucí výzkumu Jed MacEwan: „více než polovina z žen, které přiznaly, že se před spaním neodličují, připouští, že mají problém se spánkem. Tenhle výsledek nás hodně překvapil. Ženy jsou vztahu schopné obětovat opravdu hodně.“

Pod tlakem dnešního dokonalého světa chtějí ženy vytvořit iluzi, že jsou stejně krásné permanentně, večer i ráno. Ale dámy, pokud vás má muž skutečně rád, tak pár kruhů pod očima mu vůbec vadit nebude a rozhodně nebude řešit, zda máte rozjasňovač pod očima, nebo ne. Zato si jistě všimne obtisknutého obličeje na vašem polštáři.

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu