Close search

Zapomněli jste při nákupu v obchodě na pár surovin? Nová služba vám je doručí do 30 minut!

Tesco Zdroj: Tesco

Potřeby a očekávání zákazníků se neustále mění, současná doba vše ještě zrychlila a stále více lidí preferuje nakupování z pohodlí domova. Společnost Tesco, která jako jedna z mála na maloobchodním trhu nabízí multikanálový prodej, spouští pilotní provoz okamžitého doručení nákupu. Ve spolupráci s největší českou službou na rozvoz potravin Dáme jídlo nabízí nákup zboží ve svých obchodech Tesco Expres a následné doručení obvykle do 30 minut od objednání.

Začínáte vařit a najednou zjistíte, že vám chybí nějaké suroviny? Nebo jste se cestou z práce zapomněli stavit na nákup? Řešení je nyní více než snadné. Díky nové spolupráci společností Tesco a Dáme jídlo si snadno můžete objednat váš nákup přímo přes web či aplikaci Dáme jídlo. Doma ho pak budete mít zpravidla do půl hodiny, nejpozději do 45 minut. „Neustále se snažíme reagovat na rychle se měnící potřeby našich zákazníků a v dnešní uspěchané době je úspora času jednou ze základních podmínek při výběru služeb. Jsme rádi, že můžeme zákazníkům umožnit nákup jejich oblíbených položek a okamžité doručení. Věříme, že služba budeme mít u zákazníků úspěch a usnadní jim život,“ říká Patrik Dojčinovič, výkonný ředitel Tesco pro ČR.

Pro rychlé doručení zboží objednaného on-line se ve světě vžil název quick commerce. Spoluprací s Tesco Expres nyní do tohoto rychle se rozvíjejícího segmentu vstupujeme,” dodává ke spolupráci výkonný ředitel společnosti Dáme jídlo Filip Fingl.

Zpočátku bude možné objednat nákup z deseti vybraných prodejen Tesco Expres v Praze. Propracovaná logistická síť Dáme jídlo z těchto prodejen dokáže zajistit doručení nákupů téměř po celém území hlavního města. Oproti běžné nabídce supermarketů bude v první fázi možné vybírat z přibližně šesti stovek položek. V další fázi se počítá s postupným navyšováním množství dostupného zboží a počtu prodejen Tesco Expres. Nákupy z obchodů Tesco Expres by měly za zákazníkem vyrazit do 15 minut od objednání. Cena za doručení nákupu z Tesco Expres je 69 korun a objednávka musí přesáhnout částku 99 korun. Za službu nelze platit v hotovosti a stravenkami.

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu