Close search

Zapomeňte na vánoční shon: Nakupujte dárky z pohodlí domova!

pixabay Zdroj: pixabay

Úklid, pečení, vánoční výzdoba i zdobení stromečku zabere spoustu času. Kde pak vzít celé odpoledne a hlavně energii na pobíhání po obchodech? Pokud jste na tom stejně, nevěšte hlavu a spolehněte se na kouzlo online nákupů. Vše vyřídíte díky našim tipům na dárky za chvilku a hlavně z pohodlí domova.

Zbývá vám pořídit ještě pár vánočních dárků a nevíte jaké? Pak se inspirujte našimi tipy, které udělají radost celé rodině.

Tvůrčí dárek

www.intermezzo.cz

Pokud máte ve svém okruhu někoho, kdo je kreativní a tvůrčí, věnujte mu voucher na dvoudenní kurz do školy designérských snů Intermezzo. Na kurzu se naučíte, jak kreativní a smysluplná je práce interiérového designéra. Jestli tedy vy nebo někdo z vašich blízkých uvažujete o proměně svého bydlení a potřebujete získat novou inspiraci a energii k navrhování, pak je právě tento dárek ten pravý.

Sladký dárek

www.pralinky.com

Firma Leonidas je největší světový producent belgických pralinek, vyrábějící více než 100 různých druhů dle tradičních a originálních receptur. Pralinky této značky jsou vždy vyráběny pouze s použitím čerstvých přírodních přísad a ingrediencí a čokolády pouze ze 100% kakaového másla, tudíž si na nich pochutná i ten největší fajnšmekr. Ať už je příležitost velká anebo malá, Leonidas pralinky jsou vždy perfektním dárkem.

Beauty dárek

Miluje vaše partnerka lahodnou chuť kávy? Pak ji nechte zahalit do svůdných tónů velmi jemné čokoládovo-kávové vůně s pravými kousky sušeného kokosu. Kávový peeling BODYBE Scrub je speciální směs kávových zrn Robusta smíchaná s vysoce hydratačními oleji, které vaší pokožce a pleti dodají jemnější a hladší vzhled ihned po první aplikaci. Tímhle dárkem pro krásu tedy nemůžete nezabodovat!

Rodinný dárek

www.svetmineralu.cz

Chcete, aby všichni věděli, že patříte k sobě? Pořiďte si stylové rodinné náramky z minerálů, které nejen skvěle vypadají, ale přinesou vám i klid, rovnováhu, sílu, odvahu a ochranu. Pestrý výběr naleznete na eshopu Svět minerálů, který se specializuje na minerály a léčivé kameny. Objednejte tedy tento originální dárek pro celou rodinu a sami uvidíte, že radost i přidaná hodnota bude veliká.

Hi-Tech dárek

BAT

Společnost British American Tobacco představuje novou verzi svého zařízení na zahřívání tabáku nazvanou glo nano. Tento moderní přístroj s inovativním a štíhlým designem je nejlepší volbou pro ty, kteří hledají stylovou volbu v nabídce produktů s potenciálně sníženým rizikem onemocnění oproti klasickým cigaretám. Pokud tedy vy nebo vaši blízcí kouření holdujete, rozhodně vyzkoušejte tuto novou moderní variantu a snažte se alespoň v mezích možností šetřit své zdraví.

Kulturní dárek

GASK

Věděli jste, že uběhlo již 50 let od smrti světoznámého tvůrce animovaných filmů Jiřího Trnky? Udělejte radost celé rodině včetně dětí a věnujte jim pod stromeček vstupenky na výstavu, kterou pořádá firma GASK právě k výše zmíněnému výročí. Výstavu tvůrci rozdělili do dvou částí. Tu první tvoří pečlivý výběr exponátů, které mapují hlavní oblasti, jimž se Trnka během svého života věnoval, a díky kterým dosáhl proslulosti doma i v zahraničí. Uvidíte tvorbu z oblasti malířství, ilustrace, sochařství, loutkářství a animovaného filmu. Druhá část výstavního projektu vychází z Trnkova poetického příběhu Zahrada a je koncipována pro velkorysé prostory barokní jezuitské koleje.

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu