Close search

Žabka dnes otevřela další 2 nové prodejny

Zdroj:

Dva nové obchody v Praze a Brně dnes otevřela síť prodejen Žabka. Obě prodejny mají velkorysé prostory a prodejní plocha přesahuje 140 metrů čtverečních. Nabízí pohodlné nakupování v dobré dostupnosti s dlouhou otevírací dobou (denně od 6 do 23 hodin) a 363 dní v roce. V současnosti provozuje obchodní síť Žabka celkem 109 prodejen.

Široký výběr produktů a služeb, rychlý a pohodlný nákup v kombinaci s dobrou polohou, to jsou jedny z konkurenčních výhod prodejen obchodní sítě Žabka. Bezezbytku to platí i pro dvě nové prodejny, které se dnes otevřely zákazníkům. Pražský obchod je součástí nového bytového komplexu Sakura na Praze 5 v ulici Na Pomezí 1333/36. Brněnská prodejna sídlí naproti Vojenské nemocnici v ulici Zábrdovická 827/10.

Zákazníci tak na více než 140 metrech čtverečních pořídí čerstvé potraviny, ale i bohatou nabídku služeb finančního servisu, jako např. výběr hotovosti, placení složenek, vyzvednutí zásilek, dobíjení telefonního kreditu všech operátorů nebo prodej losů.

„Obchody Žabka přesně kopírují aktuální zákaznické potřeby, tedy rychlý a pohodlný nákup v příjemném prostředí. Formát malého kompaktního obchodu s širokou nabídkou služeb je v současnosti velmi žádaný, ale nejen ze strany zákazníků, ale také ze strany nových franšízantů, proto nás těší, že se nám daří otevírat nové obchody napříč celou republikou,“ dodává Radim Lunda, generální manažer obchodní sítě Žabka. V brzké době se budou otevírat další nové obchody.

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu