Close search

Vlasy podle Kim Kardashian: Chcete mít bujnou a zdravou kštici? Vyzkoušejte triky kadeřníka celebrit

Instagram Zdroj: Instagram

Kim Kardashian sledují bulvární novináři na každém kroku, proto je její povinností vypadat dobře v každé situaci. Není tedy divu, že až přehnaně pečuje o své vlasy. Díky několika trikům kadeřníka hvězd Marka Towsenda, které vám prozradíme, jsou její vlasy pevné, lesklé a vitální.

Pravidelné stříhání

I když vám vlasy vyrostou maximálně o jeden centimetr za měsíc, je ideální si je každý měsíc nechat o jeden centimetr zkrátit. Nejen, že vám budou růst rychleji, ale budou vypadat zdravě a nebudou se třepit. Pokud nemáte každý měsíc čas, určitě si ho udělejte alespoň jednou za dvanáct týdnů, kdy si vlasy nechte zkrátit o pět centimetrů. 

Síla kondicionéru

Nezapomínejte na kondicionér po každém umytí vlasů šampónem. Díky barvení, teplému vzduchu a slunci se vlasy vysušují a začínají slábnout. Kondicionér je ideální v tom, že pomáhá nahradit tuky a bílkoviny, které vlasům mohou právě díky vysušování chybět. Vlasy jsou tedy zdravější nejen na pohled.

Výživa zevnitř

Pokud chcete mít pevné a silné vlasy, musíte tomu trochu pomoct. Kim vsází na přírodu a nedá dopustit na Sugarbeairhair, což jsou vegetariánské multivitamíny, které zajistí silnější, delší a zdravější vlasy. Stylově vypadají jako měkoučcí Gumídci a mají ostružinovou příchuť. Navíc obsahují i kokosový olej s trochou cukru, čímž získaly příjemnou chuť a můžete jimi zahnat i chuť na sladké. Nechoďte pro ně ale do cukrárny, k sehnání jsou v lékárnách Dr. Max.

https://www.instagram.com/p/BJbEC96h3a5/?utm_source=ig_embed

 

Zdravá strava je důležitá

Možná si myslíte, že to není pravda, ale vězte, že zdravá strava je pro vlasy velmi důležitá. Je nutné jíst zdravě, vyváženě a pravidelně a také pít hodně čisté vody. 

Naučte se správně používat hřeben

Kartáčování může vlasy trvale poničit, proto se vždy ujistěte, že když si češete vlasy, začínáte od dolní části rozčesaných konečků směrem nahoru. Často totiž začínáme od pokožky hlavy, což je špatně.

Vyměňte polštáře

Kim zásadně spí jen na hedvábných nebo saténových polštářích, pokud na ně však nemáte finance, bohatě vám postačí bavlněné. Měkčí materiál totiž nezpůsobuje tření a následné třepení. Pokud máte vlasy dlouhé, vždy je spleťte do copánku a také dbejte na to, abyste nikdy nešli spát s mokrou hlavou.

Dopřejte vlasům pauzu

Dejte vlasům čas od času pauzu, co se týče žehliček a fénů, protože horký vzduch způsobuje jejich velké poškození. O tom by americká televizní celebrita mohla vyprávět, tudíž si pauzy pravidelně dopřává. 

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu