Close search

Tým Games.cz nově posílí Alžběta Trojanová

Zdroj:

Dlouholetá šéfredaktorka a moderátorka pořadů Re-Play a New Game+ Alžběta Trojanová posílí redakci největšího tuzemského herního webu Games.cz. Ten spadá pod vydavatelství TISCALI MEDIA podnikatelské skupiny Dignity vlastněné Kamilem Koupým.

Trojanová do Games.cz přichází řídit a posílit tvorbu video obsahu. „S Alžbětou se známe roky a jsem rád, že se nám ji podařilo získat do týmu. Její zkušenosti a know-how jsou nedocenitelné a svou přítomností ještě víc posílí kvalitu naší redakce,“ komentuje šéfredaktor Games.cz Aleš Smutný.

„Jsem ráda, že jsem se mohla připojit k týmu Games.cz. Tenhle web je dlouhodobě zárukou vysoké kvality, která v českém herním prostředí nemá konkurenci. Co se ovšem týče video obsahu, je prostor kam se posouvat dál. Nabízí to tak skvělou příležitost, jak využít zkušenosti z mých předchozích projektů,“ říká o svém novém angažmá přímo Alžběta Trojanová.

Online vydavatelství TISCALI MEDIA je jednou z dceřiných společností tvořících podnikatelské uskupení Dignity s.r.o., jehož majitelem je Kamil Koupý. Mezi další členy skupiny patří mediální zastupitelství ARBOmedia s.r.o., výkonnostní agentura Performio.cz, s.r.o., softwarová společnost AntiAdblock.com, s.r.o., yieldová agentura Performax.cz, s.r.o. a Bonus Bona, provozovatel řady populárních e-shopů jako třeba Zubni-kartacek.cz či Zehlicky.cz.

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu