Close search

Tančící dům: Unikátní pobyt v luxusu a s výhledem na Pražský hrad

BigZoom Zdroj: BigZoom

Tančící dům je z hlediska moderní architektury nejdůležitější porevoluční pražská stavba. Pod vedením architektů Franka Gehryho a Vláda Miluniće a také díky pomoci bývalého prezidenta Václava Havla tak stojí od roku 1996 přímo na břehu Vltavy stavba s velkým historickým, uměleckým i společenským významem, a vy máte dnes unikátní možnost strávit v jejích prostorách neopakovatelnou návštěvu. Kromě skvělé restaurace, kavárny a střešní terasy s výhledem totiž v Tančícím domě naleznete také čtyřhvězdičkový hotel. Nečekejte rovné zdi ani identicky stejné pokoje. Unikátní architektura domu dělá z každého pokoje originální část jednoho velkého uměleckého díla.

Nezaměnitelná atmosféra místa na vás dýchá ze všech stran a první vteřiny po příchodu do vašeho pokoje často berou dech. Luxusní interiér, sněhově bílá lůžka, klimatizace i koupelna s vyhřívanou podlahou. Na hosty čekají připravené čajové i kávové sety a plně vybavený minibar. A když se zabydlíte, můžete vyjet na střechu a kochat se výhledem na Karlův most nebo Pražský hrad, zajít si do umělecké restaurace Ginger & Fred, kde vaše chuťové pohárky potěší pokrmy od známého kuchaře Ondřeje Slaniny – ano, je to ten z proslulé kuchařské dvojice „Kluci v akci!“. Přímo pod hotelem se nachází náplavka, centrum moderního společenského života v Praze - pokud máte rádi živou hudbu, je to místo přesně pro vás (v sobotu dopoledne zde probíhají také vyhlášené farmářské trhy).   V případě, že dáváte přednost klidnější formě zábavy, můžete vyrazit na procházku nočním centrem Prahy. V okolí hotelu se nachází hned několik turisticky atraktivních lokalit, které stojí za prohlídku - za kulturou se můžete vydat do nedalekého Národního divadla, u kostela Cyrila a Metoděje se  podívejte na památník parašutistům, na Slovanském ostrově opodál si můžete půjčit lodičku – a pokud nebudete vědět kam, personál hotelu vám určitě velice rád poradí.

BigZoom

Relax se vším všudy

Po dlouhém dni si zasloužíte také chvilku pro sebe a jistě tak oceníte koupelnu s vyhřívanou podlahou, prostornou vanou a veškerým vybavením. Relaxace v hotelovém pokoji zde nabírá úplně jiných rozměrů. V pokoji si můžete nastavit osvětlení s libovolnou škálou barev

a intenzity, sami si tak určíte nejvhodnější světlo pro správnou atmosféru.  Noc strávíte v takřka královském lože a pohled na Prahu se neomrzí ani po svítání. Snídaně probíhají opět v restauraci Ginger & Fred a to formou bufetu, v případě zájmu si ji však můžete nechat doručit až na pokoj. Vychutnejte si noc v Tančícím domě plnými doušky a nechte zapůsobit jeho přirozenou krásu.

Noc v perle pražské moderní architektury objednávejte na bigzoom.cz

Další varianty

Líbila se vám či vaší drahé polovičce noc v Tančícím domě? Tak zkuste zvážit také kombinaci historie a moderních technologií v hotelu MEET ME 23, dokonalé pohodlí hotelu Ambassador Zlatá Husa nebo noc jako z pohádky v komfortním hotelu William.

 

Nejčtenější články