Close search

Stop vyhazování oblíbeného oblečení

Ariel Zdroj: Ariel

Věděli jste, že i když se oblečení zdá na první pohled čisté, mezi vlákny a uvnitř nich se mohou skrývat pouhým okem neviditelné částice, které na něm ulpívají během dne. Pokud tyto mikročástice prací prostředek neodstraní a nahromadí se, můžou vyústit v zažloutlé skvrny a zašednutí oblečení, takže musíme oblíbený kousek dokonce vyhodit! Podle nejnovějších průzkumů1 se už muselo někdy zbavit svého prádla kvůli nevzhledným žlutým mapám v podpaží dokonce 51 % lidí.

Špína na oblečení pochází z vnějšího prostředí i našeho těla

Špína na oblečení je kombinace částic, které vlákna absorbují z vnějšího prostředí, např. kouř, znečištění ovzduší nebo pyl, s často neviditelnou špínou, která pochází z našeho těla, například ve formě potu nebo odumřelých kožních buněk. Toto znečištění tvoří dokonce 70 % toho, co ulpívá na našem oblečení! Z toho vyplývá, že pro hygienickou čistotu je nezbytné odstraňovat nejen viditelnou špínu, ale i tu mikroskopickou, která se nachází uvnitř a mezi vlákny. Pokud je neviditelné znečištění na oblečení ponecháno po delší dobu a nahromadí se, můžou se na něm objevit nevzhledné žluté skvrny, oblečení zašedne nebo dokonce začne zapáchat a letí do koše.

Hygiena a slow fashion – jde to dohromady!

Ariel

Hygienická čistota je velice důležitá a starost o zdraví rodiny je prioritou, především v této době. Pečlivě volený prací prostředek si dokáže poradit i s neviditelnou špínou, a tak nejen, že je oblečení hygienicky čisté, ale můžeme ho nosit déle! Celý šatník tak není nutné obnovovat tak často, což je bonusem pro naši planetu, protože šetříme omezené zdroje. Pokud i přesto pocítíte potřebu koupit si nový kousek, věnujte ten starý potřebným – díky správné péči se jistě bude ještě hodit někomu dalšímu a dobře mu sloužit několik dalších let.

Technologie PUREZYME

Více než polovina spotřebitelů si povšimla, že neviditelná špína zůstává na oblečení dokonce i po vyprání. Značka Ariel proto vynalezla speciální Purezyme technologii, která odstraňuje skvrny a špínu neviditelnou pouhým okem a zaručuje hygienickou čistotu. Technologii najdete ve všech kapslích Ariel, které se dají koupit na českém trhu.

Kapsle Ariel Allin1 Ultra-Oxi

Ariel

Kapsle Ariel Allin1 poskytuje efektivnější praní, takže nemusíte kombinovat více produktů, postačí jedna kapsle, která uvolňuje svoje složky v ten pravý moment během pracího cyklu, aby bojovala se špínou od první minuty. Vyzkoušejte výjimečnou prací sílu kapslí Ariel, která zaručí čištění do hloubky a nyní také odstraňuje neviditelnou špínu. Optimalizují celý prací proces a nabízí ještě vyšší úroveň hygienické čistoty. Cena 329 Kč, počet kusů 44.

 

Ariel

Uchovávejte mimo dosah dětí. Více na www.keepcapsfromkids.eu 

 

Nejčtenější články