Close search

Soutěž o luxusní dovolenou a spoustu dalších skvělých cen. Zkuste štěstí!

pixabay Zdroj: pixabay

Plánujete dovolenou nebo jen prodloužený víkend? Díky běžnému nákupu, který bez výjimky dělá pravidelně každý z nás, teď můžete vyhrát dovolenou snů! Vaše účtenka může být letenkou do ráje, tak zkuste štěstí!

Co proto musíte udělat?

Společnost Tesco spustila od 1. 6. soutěž, která bude probíhat do 31. 7. Ta spočívá pouze v tom, že budete při nákupu v obchodech Tesco platit kartou Mastercard. Poté stačí poslat SMS s autorizačním kódem z účtenky ve tvaru SOUTEZIT mezera AUTORIZAČNÍ KÓD na telefonní číslo 900 03. Když vyhrajete, obdržíte informace smskou.

Jde to i on-line

Soutěž je i pro ty z vás, kteří nakupujete pouze online přes „www.itesco.cz“:https://itesco.cz/. Doručení nákupu k vám domů musí být maximálně do 31. 7., řidiči zaplatíte nákup na místě kartou Mastercard a vezmete si od něj potvrzení o transakci, na kterém najdete autorizační kód. POZOR! Online nákupy mají jiný tvar SMS než při nákupu na prodejně! Tvar SMS je tedy SOUTEZ mezera ČÍSLOOBJEDNÁVKYAUTORIZAŽNÍKÓD (bez mezery) na stejné telefonní číslo – 900 03.

Výhra

Největší výhrou je libovolný zájezd od cestovní kanceláře EXIM TOURS v hodnotě 100 000 Kč, který se bude losovat na konci soutěže. V galerii se můžete podívat, do kterých destinací byste se díky výhře mohli dostat. V průběhu soutěže se hraje každý týden o jinou výhru. Výhry jsou vždy v hodnotě 10 000 Kč a jsou to poukazy na pobytu v hotelových rezortech po České republice (např. ve Špindlerově mlýně, Liberci, Poděbradech atd.). Veškeré informace včetně konkrétních výher najdete ZDE.

V galerii najdete inspiraci pro výběr destinace právě pro vás! 

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu