Close search

Šéfkuchař Kobe: Žvatlá, ujídá sýr a do všeho strká prsty. Přesto má na Instagramu milion a půl fanoušků

Instagram Zdroj: Instagram

Snad kromě Jamieho Olivera není nikdo v gastro světě tak plný nefalšovaného nadšení z jídla, jako nová hvězda Instagramu - malý Kobe v červené šéfkuchařské čepici.

Jeho instagramový profil (@kobe_yn) začíná slovy: „Ahoj, jsem šéfkuchař Kobe. Rád vařím, jím a objevuji kuchyni!" A není to jenom marketingová vějička. Roční klučina opravdu dělá tohle všechno.

Mrně v kuchyni

Zná to každý, kdo kdy pustil malé dítě do kuchyně v průběhy přípravy jídla: spousta žvatlání, strkání prstů a různých věcí do jiných věcí, ochutnávání a nepořádek. Jen vám to nepřinese přes 1,4 milionu fanoušků na Instagramu, jako malému Kobemu.

Vaření je jen jednou z mnoha praktických věcí, které dělá Kobe doma. Je to pro něj ohromná legrace a má tak živelnou osobnost, že jsem se rozhodla nahrát ho a sdílet s přáteli a rodinou,“ vysvětluje pro CNN klučinova maminka Ashley Wian.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený KOBE EATS (@kobe_yn),

Instagramový profil založila malému kuchaři v únoru a do poloviny dubna měl jenom 200 followerů. Pak se to zlomilo a jejich počet vyskočil na 1,4 milionů a další desítky tisíc přibývají každým dnem.

Rodiče berou fakt, že dokáže ostatní pobavit svým nakažlivým smíchem, jako potvrzení správnosti rozhodnutí jít s videi na internet. „Také jsme rádi, že to povzbudilo rodiče, aby vzali děti do kuchyně. Nebo se posadili ke stolu a jedli jako rodina, co je v našem domě nesmírně důležité," dodává Ashley.

Hvězda v čepici šéfkuchaře

Kobe sice většinou jenom šťouchá vařečkou nebo rukama do jednotlivých ingrediencí, ale je vidět, že od rodičů odpozoroval, co a jak se má dělat. Jen mu zatím schází potřebná jemná motorika. Co mu ale nechybí vůbec, je nakažlivá energie a chuť do všeho. Mimochodem, provádí pečlivou vstupní i výstupní kontrolu a ochutnává cokoliv, co se mu octne pod rukama. Nejraději má sýr, to je potravina, která při jeho vaření zaznamenává největší ztráty.

A v tom všem nadšení si ještě neuvědomuje, že se pomalu stává také obchodním produktem. Jeho rodiče Wian a Kyle už na svém e-shopu prodávají oblečení s logem Kobe Eats (Kobe jí).

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený KOBE EATS (@kobe_yn),

Zdroj: cnn.com

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu