Close search

Po stopách Adele: Kelly Osbourne přiznává, jak shodila téměř 40 kilo

Showpix.cz/Instagram Zdroj: Showpix.cz/Instagram

Kelly Osbourne je po zpěvačce Adele další hvězda, která změnila své tvary přímo šokujícím způsobem. Povedlo se jí to i díky tubulizaci žaludku.

Zpěvačky shodily přibližně stejnou váhu a obě dnes vypadají téměř absolutně jinak než předtím. Zatímco za proměnou Adele stojí cvičení a vhodná strava, u Kelly Osbourne bylo základem, že si operativně nechala zmenšit žaludek.

Nová Kelly Osbourne

Měla jsem velké problémy s čelistním kloubem. Jednou z věcí, kterou lékaři udělali, aby se to zlepšilo, byly injekce do čelisti. Ta pak vypadala hubenější. A poté si lidé začali všímat, že jsem opravdu zhubla, protože to změnilo tvar všeho,“ řekla 35letá zpěvačka v podcastu Hollywood Raw. A posteskne si, že o tom měla vědět dřív, protože to její tvář upravilo k nepoznání.

Dva roky pracovala na sobě a uvažovala nad tím, jestli zůstane v hudebním byznysu a jestli je vůbec schopna dostatečně zhubnout. A pak to přišlo.

Jednoho dne jsem se probudila a byla jsem všude v novinách a na internetových stránkách. Dostala jsem doslova stovky textovek a došlo mi sedm pozvání na rande. Každé z nich jsem s díky odmítla,“ pokračuje Kelly.

Bez ghrelinu mizí závislosti

Zákrok, který Kelly Osbourne podstoupila již před dvěma lety, se jmenuje tubulizace žaludku. Jde o zmenšení žaludku o 70-85 %, lékaři pak jeho velikost přirovnávají ke kelímku jogurtu. V průběhu zhruba dvojhodinové operaci se vytvoří vakovitý dutý orgán ve tvaru trubice či rukávu a odstraní se část žaludku, v níž jsou buňky produkující hormon hladu ghrelin. Poté téměř vymizí pocit hladu, porce jídla se sníží a hubnutí jde rychleji než u klasické bandáže žaludku.

Musela jsem nejdřív absolvovat rok terapie, abych se připravila na operaci. Lidé si totiž neuvědomují, že přijdou o tento hormon. Pokud máte nějaké problémy se závislostí, zastaví to vaši touhu a způsobí, že třeba nebudete mít emoční hlad, což byl pro mě obrovský problém. Nevyřeší to všechny vaše problémy, není to rychlá oprava, ale postrčí vás to správným směrem,“ dodává Kelly.

Zarputilá veganka přes den pije jen různé šťávy, co posiluje její imunitu v průběhu hubnutí, a až večer si dá větší jídlo. Vedle toho se věnuje přerušovanému půstu a samozřejmě každodennímu cvičení.

Zdroje: podcasts.apple.com, obezita-vyziva.cz, thebeet.com

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu