Close search

Žvýkačkový dům jako pro Barbie: Podívejte se, jakou podivnost prodává známá televizní hvězda

Shoot2Sell Zdroj: Shoot2Sell

Kameron Westcott je hvězda dallaské verze seriálu The Real Housewives a velká obdivovatelka panenky Barbie a růžové. Prodává dům, který vzdává hold oběma.

Na Barbie se mi líbí, že vždy reprezentuje skutečnost, že žena má tolik možností!! Ukazuje, že můžete dělat a být čímkoli! Být tím, kým chceš, Barbie girl!!" píše entuziasticky na svém Instagramu televizní hvězda Kameron Wescott.

A na jejím domě, který právě prodává za 5,124 milionů dolarů (128 milionů korun) v Dallasu, je inspirace slavnou panenkou vidět. Hodně.

Žvýkačkový život

Reality show Real Housewives má spoustu variací z celého světa, u nás jsou známé Paničky z Beverly Hills nebo Sladký život v New Yorku. Jejich princip je jednoduchý - posbírá se několik žen, které jsou finančně za vodou a mají problémy typu, co si obléknout, jak je těžké vychovávat děti a jak vypadat mladě, i když léta přibývají. Je to jeden z těch seriálů, které lidi sledují s němým úžasem a možná i trochou škodolibosti.

Hrdinky obvykle žijí ve velkém luxusu, který jim je upraven na míru, co znamená, že se jejich osobnost do životního stylu, šatníků, nemovitosti a designu obtiskne nepřehlédnutelně. Tak je to i se sídlem Kameron Wescott, kterému se přezdívá žvýkačkový dům.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený 💗 KAMERON WESTCOTT 💗 (@kameronwestcott),

Kameron v tomto domě vybudovala růžovou říši, do které každý rád na chvilku uteče, aby se osvobodil z tohoto šíleného světa,“ řekla magazínu People její dobrá kamarádka a realitní makléřka Kelli Macatee, která má dům v nabídce.

Zvenčí lehce elegantní působící sídlo inspirované Toskánskem navrhl George Lewis, který je v USA populárním architektem celebrit. Má smysl pro luxus a kudrlinky, výrazné barvy, ale také se hodně obrací do evropské historie a jsou u něj patrné vlivy renesance.

Trojpatrové sídlo Kameron Wescott má výtah, šest ložnic a k tomu šest celých koupelen a dvě poloviční. To znamená, že je tam jen umyvadlo a záchod, žádná sprcha nebo vana.

Všechno je to výrazně holčičí, přetékající růžovou, od hereččiny kanceláře, přes chodbu s obrazem Marilyn Monroe a velké žvýkačkové bubliny, až po pokoje v odstínech této barvy.

Stopy elegance

V zadní části domu je luxusní kuchyně otevřená do jídelny s tmavě růžovými čalouněnými židlemi seřazenými kolem klasického bílého mramorového stolu od finského designéra Eera Saarinena. Sousední rodinná místnost s vyřezávaným kamenným krbem je propojena s malým dvorkem.

Nezbytností je bar, projekční místnost, kde to hýří černými a bílým brokátem, a skálami obložený bazén připomínající lagunu. Sídlo má nezvykle malý pozemek, za domem je prakticky jenom bazén a kousek trávníku.

Kameron koupila nemovitost v Dallasu s manželem, místním aristokratem a investorem Courtem Westcottem, za nezveřejněnou cenu v roce 2010. Posledních pět let se jí snaží prodat. Začínala na 5,5 milionu dolarů (137,5 milionu korun), pak to zkoušela i za 4,35 milionu dolarů (109 milionů korun).

Na žvýkačkový dům Kameron Wescott  se můžete podívat do GALERIE:

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu