Close search

MMA legenda McGregor bojuje v novém spotu od Reebok s oživlými hračkami

Zdroj:

Reebok uvádí na trh očekávané sneakers Zig Kinetica, zcela novou siluetu, která usměrňuje a navrací energii z každého kroku. Vzhled nového modelu byl poprvé odhalen už v průběhu ledna, a to prostřednictvím klipu s Conorem McGregorem. Jeden z nejslavnějších MMA zápasníků, nyní tvář značky Reebok, se v něm rozhodne nečekaným způsobem uklidit synův pokoj. Transformační síla bot totiž promění Conora v akční postavičku, která využije energii ze bot k boji se zdivočelými hračkami.

Uvedení této siluety na trh je další fází kampaně „Sport the Unexpected“. Ta vyzdvihuje osobnosti, které našly odvahu stát se někým jiným, než se od nich očekávalo.

Totálně jsem se do nich zamiloval. Ten grip, ta stabilita,” říká McGregor. „S Reebokem jsme spolu už dlouho a hladina energie mezi námi stále stoupá. A právě teď exploduje.“

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=ZnFKOM5LTg0[/embed]

Technologii ZigTech představila značka Reebok už v roce 2010 na siluetě ZigPulse a nastavila tak nový standard pro inovace, funkčnost a provokativní design. Nové Zig Kinetica nyní propojují inovativní sportovní technologie s elegantním stylem. Zrodily se tak vysoce funkční boty, které plynule přecházejí z gymů do ulic.

V průběhu roku 2019 jsme Zig Kinetica pečlivě testovali a dostávali jsme skvělou zpětnou vazbu i od těch největších jmen módního světa,“ říká Matt Blonder, viceprezident pro Marketing & Digital Brand Commerce značky Reebok. „Tento launch je pro nás nejdůležitější z celého roku 2020. Vážíme si toho, že ho můžeme uskutečnit spolu s Conorem při jeho velkém návratu do UFC. Představení Zig Kinetica je totiž ukázkou směru, kterým se chceme v budoucnu vydat. Hodláme být lídrem našeho oboru a intenzivně propojovat sport a módu.“

 

 

 

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu