Close search

Legenda MMA Muradov se bude rvát za kryptoměny

Zdroj:

Česko uzbecký zápasník ve smíšených bojových uměních – MMA – Makhmud Muradov patří ve svém sportu mezi absolutní světovou špičku. To dokázal i tím, že získal kontrakt v nejprestižnější světové soutěži – americké UFC. Díky tomuto úspěchu postupně získává i řadu prestižních partnerů. Naposledy podepsal smlouvu s přední středoevropskou fintechovou firmou Platon Finance, které patří mezi tuzemské lídry v oblasti kryptoměn.

„Je pro mne nesmírnou poctou, že jsem se mohl stát ambasadorem společnosti Platon Finance, která se zároveň stává jedním z mých klíčových partnerů. Osobně se znám s lidmi, kteří za touto společností stojí a velmi mne zaujalo to, jakým způsobem k oblasti kryptoměn přistupují. Přiznám se, že sám už vlastním kryptoměnu Platon Coin, kterou na trh uvedla právě společnost Platon Finance,“ říká devětadvacetiletý zápasník Muradov.

„Vždy jsem se zajímal o moderní technologie a kryptoměny jsou samozřejmě fenoménem dneška, ve kterém vidím velkou budoucnost. Zároveň se snažím řešit i správu peněz, které se mi podařilo vydělat. A proto jsem se zcela logicky rozhodl část svých prostředků vložit do kryptoměn,“ dodává sympatický bojovník, které už v prosinci čeká druhý zápas ve slavné UFC. V tom prvním porazil v září v dánské Kodani Itala Allesia Di Chirica. „Díky svým skvělým partnerům jako je společnost Platon Finance, se mohu plně soustředit jen na přípravu na zápas a věřím, že budu opět úspěšný,“ říká Makhmud.

„Platon Finance je ekosystém, který propojuje svět digitálních kryptoměn se světem kolem nás. Zaměřujeme se především na ty, kteří o kryptoměnách neví nic, nebo jen velmi málo. Právě pro tyto uživatele se chystáme spustit platební nástroj, jehož součástí je edukativní a informační vrstva, která naučí uživatele, co to kryptoměna je a jak ji lze používat v běžném životě,“ vysvětluje ředitel společnosti Daniel Tanner. Ten firmu založil a řídí spolu se svou manželkou Julií Tannerovou.

Mezi klíčové partnery Platon Finance patří například světový lídr v internetovém zabezpečení Symantec, nebo společnost Anderson, které je světovým lídrem v oblasti kryptopojištění.

Kryptoměna Platon Coin od Platon Finance se od května obchoduje na jedné z největších asijských burz Digi Finex v Singapuru. „Aktuálně směřujeme k celkové kapitalizaci 25 miliónů dolarů, díky čemuž se zařadíme mezi 200 největších kryptoměn na světě,“ říká zakladatel společnosti Daniel Tanner. Vedle Platon Coinu je další klíčovým produktem společnosti pojištěná digitální peněženka, díky které nehrozí, že by její majitel při zcizení obsahu peněženky o své investice přišel.

Nejčtenější články