Close search

Dojemný snímek, který uchvátil celý svět: Takhle vypadá královský potomek Archie v náručí milujícího otce

Instagram/The Duke and Duchess of Sussex Zdroj: Instagram/The Duke and Duchess of Sussex

Roztomilou fotografii, ze které doslova vyzařuje to úžasné pouto mezi novorozencem a otcem, v neděli zveřejnila vévodkyně Meghan (37) na oficiálním instagramovém účtu Sussex Royal, aby tak za syna popřála tatínkovi Harrymu (34) vše nejlepší ke Dni otců. Stalo se tak jen chvíli po té, co byl oficiálně oznámen termín Archieho křtu.

Kouzelný černobílý snímek v nahnědlém tónu sépie znázorňuje malého Archieho v náručí prince Harryho, který se svými drobnými prstíčky drží tátova prostředníčku. Přehlédnout nejde ani Harryho zásnubní prsten. Při pohledu na fotografii se jen těžko ubráníte dojetí.

Je to poprvé, kdy Meghan odhalila něco víc z podoby královského potomka, kterému je už šest týdnů. Na rozdíl od princezny Diany či vévodkyně Kate totiž s novorozencem fotografům před porodnicí nepózovala. Na tradice si totiž tenhle pár zrovna nepotrpí.

To ostatně dokázali již mnohokrát. Informace o tom, že Meghan rodí, do světa vypustili až několik hodin poté, co byl jejich potomek už dávno na světě. Porušili i tradici, jíž se narození dětí v královské rodině oznamuje veřejnosti. Místo vyvěšení cedule před Buckinghamský palác vsadili na sociální sítě a pochlubili se tam.

Fanoušci královské rodiny teď mohou doufat, že Archieho Harrisona Mountbatten-Windsora konečně spatří v celé jeho kráse při příležitosti jeho křtu. Ten proběhne už příští měsíc ve Windsdoru, v Kapli svatého Jiří, kde si jeho rodiče řekli své ano. Pokřtěn tam byl i sám Harry.

Podívejte se do galerie na nejpopulární ženy provdané do královské rodiny:

Nejčtenější články