Close search

4 důvody proč si koupit titanové brýle

Zdroj:

Titan jako surovina má poměrně široké uplatnění v různých odvětvích. V čistém provedení se využívá v chemickém průmyslu, letecké dopravě, medicíně či architektuře. Jaké to ale je mít titan na nose a proč si koupit obroučky titanové a ne jiné?

Odolnost

Titan je mnohem pevnější než běžný kov a plast. Je také pružný a odolný proti poškození. „Brýle jsou díky dennímu přenášení, nasazování  a snímání vystavovány poměrně vysoké zátěži, proto je odolný materiál v tomto případě velkou výhodou,” říká Nikola Jirotková, oční specialistka Muscat. 

Vhodné pro citlivější jedince

Pokud při nošení kovových brýlí trpíte nepříjemným podrážděním kůže, titanové obruby jsou ideální volbou. Jsou totiž hypoalergenní, takže v případě větší citlivosti na určité materiály Váš problém okamžitě vyřeší.

Lehké jako pírko

To je jeden z nejtypičtějších atributů titanových obrouček. A to je zkrátka velká výhoda. Lehkost materiálu oceníte zejména při celodenním nošení i při sportu.

Elegantní design

Design titanových obrouček bývá zpravidla nenápadný a elegantní. Čisté a jednoduché linie jsou výhodou zejména pro každodenní nošení.

TIP

Značka ručně vyráběných brýlí Muscat uvádí novou řadu Muscat Titanium. Svým zákazníkům tak nabízí ještě širší portfolio slunečních a dioptrických brýlových obrub v dámském, pánském i dětském provedení. Pokud stále váháte, půjčte si brýle na zkoušku domů. Muscat nově zavedl službu Home Try On. Zákazníci z celé České republiky si mohou objednat libovolné modely až 5 brýlí na 5 dní. Celá služba domácího zkoušení (včetně zaslání a vrácení) je zdarma. Více na www.muscat.cz

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu