Close search

Naivní a hloupá Pravá blondýnka? Reese Witherspoon ukazuje svůj skutečný život

instagram.com/reesewitherspoon Zdroj: instagram.com/reesewitherspoon

Slavná herečka s obdivuhodnou energií, která vás svým Instagramem přiměje k úsměvu. Žena, která miluje knihy a zajímá se o ekologii. Předsedkyně nadace, která bojuje proti rakovině prsu. To je představitelka naivní holky z filmu "Pravá blondýnka" Reese Witherspoon (43), blonďatý anděl z New Orleans, který nestárne. A když, tak jen do krásy...

O její popularitě netřeba spekulovat, na filmovém plátně se Reese Witherspoon (* 22. března 1976) objevuje již od roku 1991. V roce 2007 byla dokonce nejlépe placenou herečkou v Hollywoodu. Vzala si herce Ryana Phillippa, se kterým má děti Avu Elizabeth a Deacona. V roce 2007 se však rozvedli a jejím nynějším manželem je "lovec talentů" Jim Toth, se kterým má nejmladšího syna Tennessee Jamese.

Svůj život hojně sdílí prostřednictvím sociálních sítí, její osobní profil obsahuje přes 2.500 příspěvků. Způsob, jakým to dělá, oslovil miliony fanoušků po celém světě.

Recept na úspěšné sociální sítě

Při pohledu na její Instagram máte potřebu se na chvíli zastavit a užívat si radosti běžného života. Dobrá nálada, energie, šarm. To je Reese. Krásná, milá, bezprostřední, uvolněná, vtipná, sečtělá, inteligentní. Její profil vás každodenně ujistí, že Reese byste vážně chtěli za nejlepší přítelkyni.

Na účtu sdílí obyčejné momenty běžného života, jako je vtipná konverzace s její matkou, fotografie s dětmi, psa Peppera, manžela, snídani či obyčejné pondělní ráno. Často se chlubí fotografiemi z minulosti, a to třeba z filmu Pravá blondýnka nebo Velmi nebezpečné známosti. Jako Elle Woods se stávala terčem mnoha vtípků a gifů, které ona sama na svém profilu ráda sdílí a používá je pro svou momentální náladu.

Podněcuje k ekologii, podporuje lidi v zájmu o přírodu, dává beauty tipy, dělá si ze sebe legraci. Na americké poměry se vcelku dost často ukazuje se skleničkou vína či šampaňského, což může být českému divákovi sympatické.

Má i kanál na Youtube...

Pokud byste chtěli Reese poznat i jiným způsobem, od roku 2016 najdete na Youtube její kanál Reese Witherspoon x Hello Sunshine, kde v poslední době postovala například video „Get Ready with Me for the 2020 Golden Globes“. Kanál má téměř šest milionů zhlédnutí.

...a doporučuje dobré knihy

Nelze opomenout její druhý účet @reesesbookclub. Zde každý měsíc vybírá jednu knihu, jejíž ústřední postavou je žena a tu pak představuje svým fanouškům.

Pod hashtagem #ReadWithReese v průběhu měsíce komunikuje o knize s fanoušky - o jejich dojmech, pocitech, očekáváních. Láska ke knihám je více než zřejmá a možná proto má účet neuvěřitelný úspěch. Jedná se především o beletrii, a příjemně se tak liší od dnešní módy knih o rozvoji osobnosti.

Účet má 1,4 mil. sledujících, což je číslo, o kterém se influencerům na jejich primárních profilech v českém a slovenském rybníčku ani nezdá. Reese to zvládla s účtem o knihách.

Witherspoon jako podnikatelka

Do třetice třeba zmínit profil @hellosunshine, který skýtá přes 600 tisíc sledujících. Jedná se o mediální společnost, která, jak se sama prezentuje, staví ženy do středu dění a vypráví příběhy, které všichni milují – od velkých po malé, vtipné až složité. Oslavuje ženy a pomáhá jim jít cestou vpřed prostřednictvím příběhů vyprávěných výhradně z ženské perspektivy. Založila ji Reese.

V neposlední řadě lze na jejím osobním profilu nalézt fotografie s Jennifer Aniston, která je její dobrou přítelkyní již od dob natáčení Přátel. Když se poprvé potkaly, Reese bylo 23 let a byla čerstvě matkou malé Avy. Nyní spolu natáčí americký televizní seriál The Morning Show, kde je můžeme vidět v hlavních ženských rolích.

Sama Jennifer si přitom založila instagramový účet teprve loni na podzim, a ihned byl o něj takový zájem, že síť několikrát spadla. Na to pak Jennifer reagovala videem, kde svým fanouškům vtipně děkuje za milé, ač trochu problematické přivítání. První její fotka dosáhla téměř 16 milionů lajků.

Pokud ještě pořád váháte, zda nenápadnou, leč nepřehlédnutelnou blondýnku Reese sledovat, nezapomeňte ještě na jednu výhodu. Vzhledem ke svému přátelství s Jennifer jistě ví, jestli se ta vrátí k Bradu Pittovi. A to už prostě za sledování stojí...

JAK SKUTEČNĚ ŽIJE REESE WITHERSPOON SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Zdroje:

Instagram, reesewitherspoon, hellosunshine, reesesbookclub

Biography.com, Reese Witherspoon

Harper's Bazaar, Reese Witherspoon's Friendship with Jennifer Aniston…

Harper's Bazaar, Meet Reese Witherspoon's Husband, Jim Toth...

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu