Close search

Fenomén jménem Jennifer Aniston. Jak svými soukromými fotkami uhranula svět

Instagram.com/jenniferaniston Zdroj: Instagram.com/jenniferaniston

Existuje málo těch, kteří Instagram ještě nepoužívají – a herečka Jennifer Aniston byla jednou z nich. Vstup na tuto sociální síť však zvládla vskutku velkolepě. Jak se dá ovládnout svět sociálních médií pár minut po založení účtu?

Celým jménem Jennifer Joana Aniston (nar. 11. února 1969) je americkou herečkou, producentkou a režisérkou. Je dcerou známého herce Johna Anistona (seriál Tak jde čas) a modelky Nancy Dow. Předurčení k hereckému talentu a neuvěřitelné kráse má tak dané. Je držitelkou Ceny Emmy a Zlatého Globu za roli Rachel v televizním seriál Přátelé, ve kterém účinkovala během let 1994 až 2004. V posledních dvou sériích činila její mzda jeden milion dolarů za epizodu. Podle Guinnessovy knihy rekordů se tak stala společně s kolegyněmi Lisou Kudrow a Courteney Cox nejlépe placenou televizní herečkou všech dob. Dodnes je tento seriál celosvětovým fenoménem.

Vždycky Rachel!

Role Rachel ji proslavila po celém světě, v seriálu Přátelé si s tehdejším manželem Bradem Pittem dokonce zahráli epizodní roli. Je však jednou z mála hereček, která nezůstala ve stínu své nejvýznamnější postavy. Uspěla i v dalších filmech. Jmenovat lze například Zkus mě rozesmát, Millerovi na tripu, Šéfové na zabití, Marley a já nebo Rozchod!. Často si při herectví nacházela partnery. Například Paula Rudda při natáčení Objekt mé touhy nebo Gerarda Butlera při natáčení Exmanželka za odměnu.

Smůla v lásce

Ačkoliv byla vdaná za idola Brada Pitta, rozvedla se s ním v roce 2005 kvůli jeho záletům s Angelinou Jolie. Brad si Angelinu v roce 2014 vzal. Děti, které mu Jennifer nikdy nedala, se mu s Angelinou splnily – mají dcery Shiloh, Vivienne a syna Knoxe. Adoptovali také Maddoxe, Zaharu a Paxe. V roce 2019 se však konal bouřlivý rozvod, který byl ostře sledovaný všemi médii na světě. Od té doby volají fanoušci po tom, aby se k sobě Brad s Jennifer vrátili a každé jejich společné setkání označují za vysněný comeback.

Božská Jennifer

V únoru jí bude 51 let, přesto se pyšní úžasnou postavu a její vzhled by jí mohl kdekdo závidět. Je obsazovanou herečkou a zároveň jednou z nejlépe oblékaných celebrit Hollywoodu. Má vytříbený vkus a v jejím šatníku najdete střídmost, nadčasové kousky a média označují její styl za věčnou inspiraci. Zároveň se netají tím, že nechce děti a má slabost pro mladší muže.

Výjimku udělala sňatkem s americkým hercem Justinem Therouxem v roce 2015. Roku 2018 však oznámili rozvod. Jennifer se navzdory tomu nechala slyšet, že obě její manželství, byť nevyšly, považuje za svůj úspěšný osobní triumf a s oběma exmanželi má perfektní vztah.

Velkolepý vstup na Instagram

První fotku na Instagram přidala 15. října 2019. Byli na ní Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer a Matthew Perry. Ten, jako jediný z této party, Instagram dodnes nemá. K fotce přidala text: „A teď jsme Instagramoví přátelé taky. Ahoj, Instagrame!“

Fotka si získala neuvěřitelných téměř 16 milionů lajků, půl milionu komentářů a sdílelo ji nespočet známých celebrit. Dala by se označit za téměř virální počin. O účet Jennifer byl takový zájem, že síť během chvíle spadla. Na to reagovala videem, kde děkovala fanouškům za milé, leč trochu problematické přivítání – a ujistila je, že rozbít to tu opravdu nechtěla!

Na sociální síť přidala již přes dvacet příspěvků a každý z nich se pyšní několika miliony lajků, což je na Instagram neuvěřitelné číslo. V současné chvíli ji sleduje přes 25 milionů lidí. Na jejím účtu zatím nenajdete žádnou spolupráci či propagaci konkrétních výrobků. To je při obrovském dosahu jejího účtu o to zajímavější. Pro konkrétní firmy je takový účet obrovským lákadlem, a tak lze očekávat, že dříve či později se zde nějaká spolupráce objeví. Velmi tomu nahrává trend dnešní doby, který k influence marketingu směřuje a je jednou z hlavních forem propagace. U Jennifer by však šlo pravděpodobně o astronomické částky za takovou propagaci.

Pokud vás neosloví fotky dokonalého těla Jennifer, naleznete na jejím profilu její aktuální projekty nebo fotky z dětství. A pokud ani to ne, věřte, že její neobyčejný humor si vás získá téměř okamžitě.

NA NEJLEPŠÍ PŘÍSPĚVKY JENNIFER ANISTON SE PODÍVEJTE V GALERII:

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu