Close search

Zase chyba! V posledním díle Hry o trůny se objevila plastová lahev

Zdroj:

Velmi očekávaný poslední díl osmé řady seriálu Hra o trůny už měl svoji premiéru ve Spojených státech amerických a fanoušci jsou opět zklamaní odbytou prací tvůrců, kteří v jednom ze záběrů nechali plastovou lahev od vody. Nebojte se, tento text neobsahuje žádné spoilery, které by vyzradily děj posledního dílu.

Seriál Hra o trůny, který se stal legendárním díky své vysoké sledovanosti a epickým příběhům, si v poslední sezoně velmi silně pokazil reputaci zbytečnými chybami a nevěrohodnými dialogy. Zdá se, jako by tvůrci chtěli vybudovat novou legendu o seriálu založenou na chybách, které ani nebyly nutné a bylo možné se jim jednoduše vyhnout.

Výkonní producenti D. B. Weiss a David Benioff čelí poslední měsíc a půl silné kritice kvůli celosvětově známému seriálu Hra o trůny. Během natáčení a postprodukce, kdy dochází k finálnímu stříhání materiálu a montáži scén, se tvůrci dopustili tak velkého množství chyb, že skutečně velmi silně rozzlobili skalní fanoušky. A není čemu se divit. Seriál Hra o trůny si získal srdce milionů diváků po celém světě a nyní, když přišla vytoužená a závěrečná řada, která měla ukázat, kdo tedy nakonec usedne na Železný trůn, příznivci jsou nuceni pozorovat jednu chybu za druhou.

Poslední šestý díl osmé řady měl premiéru 19. května v USA a fanoušci jsou opět zdrceni chybou, která se v seriálu objevila. Na záběru je jasně vidět plastová lahev od vody, která se nachází u postavy Sama Tarlyho, kterého si zahrál John Bradley.

Po fiasku, které vyvolal kelímek od kávy ve čtvrtém dílu osmé řady, by už fanoušci očekávali, že tvůrci budou opatrnější. Ale bohužel chyba se do záběru opět vloudila. D. B. Weiss a David Benioff se nechali při jednom rozhovoru slyšet, že málokdy navštěvují stránky sociálních médií, aby si přečetli reakce diváků, i když jsou jim za jejich poznatky podle svých slov vděční.

Vzhledem k okolnostem a negativním reakcím ohledně poslední osmé řady, se ani není čemu divit. Hněv příznivců totiž vyrostl natolik, že na internetu vznikla online petice, která požaduje od televizní stanice HBO přetočení poslední osmé řady seriálu. Petice za několik dní nasbírala již přes milion podpisů.

Nejčtenější články