Close search

Nevíte, jaký romantický film si pustit? Poradíme ty nejlepší

Miramax Zdroj: Miramax

Pokud přemýšlíte, jak si zkrášlit sobotní večer, pak můžete svůj čas věnovat romantickému filmu. Podívejte se na lásku na stříbrném plátně, která nezná hranice a překonává veškeré překážky.

Sledování zajímavého filmu vám může zpříjemnit večer a zvednout náladu. Pokud nevíte, po jakém žánru sáhnout, pak zkuste romantický film.

Notting Hill

Může se bohatá a krásná hollywoodská herečka zamilovat do obyčejného majitele knihkupectví, ke všemu velmi neúspěšného? Zdá se, že v dnešním světě je všechno možné a mladí, i když velmi rozdílní lidé, se budou snažit najít si k sobě cestu a dosáhnout vzájemného porozumění nehledě na jejich velké rozdíly.

Láska nebeská

Že svět je plný lidí, kteří hledají své štěstí a lásku, ideálně vykresluje tento snímek. Ať už vlivný politik, nebo obyčejný prodavač, všichni touží po partnerovi, se kterým by mohli sdílet společný život.

Listopadová romance

Sara je romantická svobodomyslná duše, která žije přítomností, zatímco Nelson je kariérista, který myslí jenom na budoucnost, jelikož na přítomnost nemá vůbec čas. Tyto dvě neslučitelné povahy se dohodou na vztahu bez závazku, což se jim moc nepodaří dodržet. Svoji lásku si ale budou muset obhájit, jelikož je čeká náročná zkouška.

Čokoláda

Romantický příběh o záhadné Vianne, která jednoho dne se svojí dcerou přijde do malé francouzské vesnice, ve které se život za mnoho let vůbec nijak nezměnil. Vianne si otevře obchod s čokoládou a díky neobvyklým a lahodným chutím bude pomáhat místním obyvatelům najít svobodu a chuť k životu.

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu