Close search

Victoria Beckham: Přiléhavé oblečení jsem nosila kvůli vnitřní nejistotě

Showpix.cz Zdroj: Showpix.cz

Victoria Beckham ve dvaceti vstoupila do dívčí skupiny Spice Girls a spolu dobyly svět. Dnes je z ní úspěšná módní návrhářka, ale hlavně matka a žena spokojená sama se sebou.

Ve Spice Girls byla ta nejvíc vystajlovaná, elegantní a nepřístupná dívka z vyšší třídy. Vytvářela protiklad rozjíveným a emotivním kolegyním. Ale tak to v uměle vytvořených skupinách bývá, je potřeba dát dohromady různé charaktery, aby se podchytilo širší publikum. Ona cílila na ty nóbl. I proto měla přezdívku Posh Spice.

Beckham do civilu

Když jsem byla u Spice Girls, celá skupina měla stylisty, ale v soukromém životě jsem jejich služby nikdy nevyužívala. Nosila jsem spoustu šatů s korzetem, dodnes jich několik doma mám, ale můj styl už je víc ležérní," říká Victoria Beckham v online rozhovoru s britskými studenty módního návrhářství. Byla teď patronkou jejich absolventského fashion weeku.

Když se ohlédne zpátky, nošení přiléhavého a vyfitovaného oblečení považuje za příznak nejistoty. Dvacetiletá dívka se stala součástí velkého hudebního kolotoče, byla pod obrovským tlakem a drobnohledem celého světa. A už navždy přišla o soukromí. To je něco, co se na ní muselo podepsat.

Rozhodnutí změnit šatník, ustoupit z vysokých podpatků a přiléhavých šatů, způsobilo doslova šok. „Vzpomínám si na jednu přehlídku v New Yorku, kde jsem se objevila v pánských kalhotách a teniskách a všichni se z toho šli zbláznit: Pane Bože, ona má tenisky!"

Victoria o zrání

Jestli si myslím, že jsem hezká?" ptá se sama sebe v rozhovoru pro magazín Harper’s Bazaar. „Ne, rozhodně ne. Ale dělám to nejlepší, s tím, co mám. Vidím své nedostatky a usmívám se. Tohle jsem já a nebudu se to snažit změnit. Trvalo mi dlouho, hodně dlouho zjistit, že teď jsem vlastně v pořádku.

Šestačtyřicetiletá návrhářka a matka čtyř dětí dodává, že když člověk vyrůstá, je posedlý těmi nejpošetilejšími věcmi, ale když je starší, naučí se cítit pohodlně ve své vlastní kůži.

Victoria Beckham, proslulá extra vysokými podpatky a víc než přiléhavými šaty, je sice stále posh, ale už se do její elegance nenásilně vetřelo víc volnosti a pohodlí. A po nejistotě není ani stopy.

Zdroje: insider.com, theguardian.com, harpersbazaar.com

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu