Close search

Plánujete rozlučku se svobodou? Nebojte se do programu zařadit těchto šest nezapomenutelných aktivit!

Shutterstock Zdroj: Shutterstock

Hlavní sezóna svateb je tady. Než vašeho nejlepšího kamaráda či kamarádku lapne drahá polovička do chomoutu, je potřeba uspořádat legendární víkend a poslední dny “na svobodě” si ještě trošku užít. Že za sebou máte už několikátou rozlučku, a tak trošku tápete, co by předčilo ty předchozí? Poradíme vám šest originálních zážitků, na které budete s přáteli vzpomínat ještě o svatebním dni!

1. Limuzína až pod nos

Každý nezapomenutelný den si žádá speciální začátek. Místo toho, aby se budoucí ženich či nevěsta plahočili v autobuse na místo setkání, připravte pro ně překvapení v podobě luxusní limuzíny. Uvidíte, že až za sebou dotyčný zavře vchodové dveře, oněmí úžasem, že právě tento naleštěný bílý motorový miláček, čeká zrovna na něj. A protože cesta může být dlouhá, přibalte do auta na osvěžení vychlazenou lahev šampaňského.


2. Na zahřátí mozkových závitů

U únikové hry poznáte, zda to vašim přátelům opravdu pálí. Přestože by se tato zábava mohla někomu zdát jako slabomyslná hra pro děti z první třídy, opak je pravdou. Uvidíte, že logické úlohy v časově omezeném limitu dokážou potrápit i ty nejchytřejší bedny. Pokud tedy máte organizovat jedinečnou rozlučku se svobodu, začněte touto aktivitou, ať se hned dopoledne můžete odměnit zaslouženým půllitrem piva.


3. Troška adrenalinu ještě nikoho nezabila

Adrenalinová zábava, u které tuhne krev v žilách, je perfektním předpokladem pro stmelení kolektivu a utužení přátelství. Pokud si troufáte, můžete vyzkoušet tzv. bubble fotbal, ve kterém jste zavřeni uvnitř nafouknuté torusové bubliny, podobné zorbu, která pokrývá hráčovu horní část těla a hlavu. Tato hra se odehrává nejčastěji venku nebo v prostorách velkých tělocvičen a garantujeme vám, že se vám z ní párkrát pořádně zatočí hlava. Jste-li spíše pro tradičnější činnosti, můžete vyzkoušet motokáry, paintball nebo laser game.


4. Večeře ve velkém (středověkém) stylu

Pivo teče proudem, na stole leží jelita, žebra i kolena a kolem vás tančí ohebná žena s hadem v ruce? Nebojte, stroj času jsme sice ještě nevymysleli, ale za to vám můžeme garantovat, že v některých středověkých krčmách se čas opravdu zastavil. Pokud se tedy před dlouhým nočním tancováním chcete pořádně zasytit, navštivte jeden z těchto podniků, kde se kromě vás a vašich přátel pravděpodobně v minulosti opíjel také kat Mydlář, Čachtická paní a kdo ví, kdo ještě.


5. Ve stylu Jamese Bonda

Svatby bohužel nepatří k nejlevnějším událostem. Co ale kdyby nevěsta nebo ženich vyhráli takovou sumu, že by si vedle svatební hostiny mohli dovolit i luxusní jachtu, domeček v Karibiku nebo dokonce vlastní ostrov v Tichomoří? I když je pravděpodobnost tak vysoké výhry spíše nepatrná, uvidíte, že si s pár žetony v kapsách užijete v kasinu neskutečnou zábavu. A nemusíte jezdit až do Monaka, celá řada skvěle vybavených kasin s rozmanitými službami stojí za návštěvu i u nás. A je úplně jedno, zda jste fanoušky rulety, blackjacku či pokeru nebo se chcete vrátit do divokých devadesátek a zkusit na automatu chytit všechny třešně. Nakonec, když to nevyjde, nevadí. Víte, co se říká, kdo nemá štěstí ve hře, má ho v lásce!


6. Začíná dlouhá noc

Jste najedení, napití, ale do půlnoci zbývá ještě nějaký ten čas? Na nic nečekejte a vydejte se s partou do karaoke baru. I když se zpočátku někteří jedinci mohou cukat a namítat, že jejich zpěv uslyší maximálně zdi sprchového koutu, po pár panácích, možná lahvích, se z nich stanou ideální adepti na nominaci na Slavíka v kategorii Skokan roku. A aby toho nebylo málo, pokud chcete ženichovi či nevěste pěkně zavařit, navlékněte je do dlouhých šatů a blonďaté paruky s úkolem zazpívat národní píseň Čechů, Dlouhou noc.

Nejčtenější články