Close search

Nejmodernější fitness centrum v Česku. Clever fit spouští další pobočku, tentokrát na pražském Chodově

Clever Fit Zdroj: Clever Fit

Síť německých fitness center Clever fit se po necelém roce opět rozrůstá. Další provozovnu otevřela ve čtvrtek 22. září na jihovýchodě Prahy, konkrétně v největším obchodním domě v Česku Westfield Chodov. Návštěvníkům nabídne nejmodernější prostory pro trénink, nejkvalitnější sportovní vybavení i zázemí, které na tuzemském trhu dosud nebylo k vidění.

Clever fit sází především na aktuální trendy ve cvičení i posilování, které se promítly také do jejich nejnovějšího 1500 m² velkého prostoru na Chodově. Proto zde vedle již osvědčeného konceptu kruhového tréninku Biocircuit a nejnovějších strojů značky Technogym včetně profesionální race zóny přibylo také několik novinek. Mezi ty nejočekávanější patří například relax zóna s hydromasážní lounge, kryoterapií v celotělové komoře Cryo XC, s různými druhy solárií a k dispozici je i dámská i pánská finská sauna. Tou nejvíce očekávanou novinkou je program Virtuální trenér, který vás vždy odborně provede vaším tréninkem. Na milovníky skupinových lekcí čekají populární hodiny Les Mills pod vedením zkušených lektorů.

„Uplynul přesně rok, co jsme spouštěli vůbec první fitness centrum Clever fit v České republice. Za tu dobu jsme stihli otevřít pobočky nejen v Praze, ale i v Ostravě. Teď po měsících usilovných příprav můžu s klidem v duši říct, že Chodov je v České republice zatím naší největší a nejmodernější vlajkovou lodí,“ pochvalovala si na slavnostním otevření Linda Nepožitková, provozní ředitelka Clever fit. 

Vedle zástupců mateřské společnosti si zahájení nenechaly ujít ani slavné tváře, například zpěvačka Lucie Vondráčková, topmodelka Denisa Dvořáková, bývalá královna krásy Eliška Bučková, herečka Alice Bendová a nemohl chybět ani ambasador Roman Šebrle: „Jako bývalý profesionální sportovec jsem zvyklý udržovat se v kondici. Být tváří značky Clever fit je pro mě poctou. Stojí totiž za tím nejkvalitnějším, co fitness svět v Česku nabízí. Nemůžu si vynachválit například špičkové stroje Technogym, což je pro mě absolutní špička a to nejlepší, co jsem za svou dlouholetou sportovní kariéru objevil,“ dodal úspěšný desetibojař.


Za osmnáct let působení si největší fitness franšíza v Německu a druhá největší v Evropě našla bezmála 70 milionů spokojených klientů. Kromě České republiky otevřela v roce 2022 své filiálky také ve Slovinsku, Rumunsku nebo Chorvatsku. „Clever fit má ambici stát se evropskou jedničkou na trhu. Za posledních čtrnáct let jsme založili více než tisíc provozoven a věříme, že se naše síť v budoucnu rozroste i o další místa i v České republice,“ doplňuje Florian Dermühl, ředitel pro franšízy v Clever fit GmbH. 

Aby se lidé mohli přesvědčit o kvalitě služeb, nabízí Clever fit Chodov od 23. září do 3. října dny otevřených dveří. V rámci volného vstupu budou mít zájemci příležitost vyzkoušet nejen tréninky Biocircuit, race zóny Technogym nebo relaxaci ve finské sauně. V těchto dnech budou mít také poslední možnost koupit si členství za zvýhodněné předprodejní ceny.

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu