Close search

Zpěvák Zayn Malik prodává své luxusní sídlo, kam se přestěhoval po rozchodu s Gigi Hadid

Street Easy Zdroj: Street Easy

Britský zpěvák a skladatel Zayn Malik se rozhodl prodat svůj luxusní newyorský penthouse za 10,8 milionů dolarů. Nemovitost si sice koupil teprve před rokem a půl po rozchodu s modelkou Gigi Hadid, nyní se ale rozhodl svého sídla definitivně zabavit.

Idol mladých, Zayn Malik, který se proslavil díky britské soutěži X Factor a své činnosti v populární skupině One Direction, se rozhodl odstěhovat se ze svého penthousu v New Yorku.

Malikova luxusní nemovitost, která je nyní nabízena na realitním trhu za 10, 8 milionů dolarů (243 milionů korun), se nachází ve známé čtvrti SoHo v dolním Manhattanu. Tato oblast se proslavila díky své specifické architektuře a velkému množství luxusních obchodů a elitních galerií.

Zpěvákův dům se nachází v historické budově, která je stará více jak 150 let a obytný dům zde byl vybudován až potom, co se zde zavřela továrna vyrábějící hedvábí.

Prostorný penthouse nabídne novému majiteli čtyři ložnice a čtyři koupelny. Prostor se také může pyšnit velice vysokými stropy a venkovní terasou, která se nachází na střeše domu.

Podívejte se na luxusní penthouse, který prodává známý zpěvák Zayn Malik. 

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu