Close search

Zpěvačka Rihanna potvrdila přítele: Čemu se věnuje saúdský miliardář?

Instagram Zdroj: Instagram

Populární americká zpěvačka a nyní již i podnikatelka Rihanna po několika letech potvrdila, že je ve skutečně šťastném vztahu. Jejím vyvoleným má být dědic automobilky Toyota, Hassan Jameel. Co všechno se o saúdském miliardáři ví?

Zpěvačka Rihanna, která se již delší dobu věnuje více podnikání a prosazování své kosmetické i módní značky než tvorbě singlů, je podle svých slov ve velmi šťastném vztahu. I když Rihanna neuvedla přímo jméno svého partnera, již několik let se spekuluje o tom, že randí se saúdským miliardářem Jameelem.

Nehledě na popularitu Rihanny mladý pár spolu viděli jenom několikrát, přesto před zpěvaččiným oficiálním potvrzením vztahu Rihannu a Jameela spatřili na společné večeři. Zpěvačka se údajně začala s významným podnikatelem stýkat ještě v roce 2017, přesto ani její rodiče o jejím vztahu nevěděli. Jak se ale saúdský miliardář seznámil se zpěvačkou z Barbadosu?

Bohatý podnikatel

Rodina saúdského podnikatele Jameela vlastní společnost Abdul Latif Jameel, což je největší distributor japonských automobilů Toyota pro Střední východ. V roce 1945 ji založil jeho dědeček, jehož jméno firma také nese. Jameel je dědicem společnosti a firma podobné velikosti s sebou přináší nemalé jmění.

Podle amerického magazínu Forbes se rodina tohoto saúdského miliardáře řadí mezi nejbohatší klany v arabském světě. Jejich majetek se odhaduje přibližně na 2,2 miliardy dolarů (49,5 miliardy korun). Avšak ani Rihanna se nemusí po boku svého partnera cítit méněcenně. Její značka Fenty, která se nyní věnuje jak kosmetice, tak oblečení, ji posunula mezi nejbohatší umělce na světě s odhadovaným celkovým majetkem okolo 600 milionů dolarů (13,5 miliardy korun).

Znalec ekonomiky i jazyků

Jameelova rodina byla také dlouhou dobu sponzorem Saúdské fotbalové ligy – Saudi Pro League, podporovali ji od roku 2013 do roku 2019. Sám Jameel se kromě sportu věnoval i studiu ekonomiky nebo jazyků. Dokonce vystudoval univerzitu v Japonsku a plynně ovládá arabštinu, angličtinu a japonštinu.

Saúdský miliardář nezahálí ani ve svém soukromém životě, jelikož po rozvodu se svojí první manželkou Linou Lazaar, expertkou na umění z Tuniska, v roce 2017, měl být v kontaktu s bývalou topmodelkou Naomi Campbell. Později ale potkal populární zpěvačku Rihannu.

JAK VYPADÁ PŘÍTEL RIHANNY? PODÍVEJTE SE DO FOTOGALERIE:

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu