Close search

Značka My Dear Clothing v prosinci spustí e-shop

archiv Zdroj: archiv

Oblíbená česká streetwearová značka My Dear Clothing spustí v prosinci po pěti letech existence svůj vlastní e-shop. Současně také představí novou zimní kolekci pánského oblečení a doplňků, kterou opět ocení i zralejší muži vyznávající „forever young styl“. Vše bude k zakoupení od 12. prosince se zárukou doručení do Vánoc.

Značka My Dear Clothing funguje od roku 2013, kdy ji v Pardubicích v komunitě mladých umělců točících se především kolem tetování a hudby založil Zbyněk Štandera. V roce 2016 se k němu přidal i stylista Marek Volf, který se dodnes podílí na tvorbě značky.

V současnosti značka My Dear Clothing představuje jeden z nejprogresivnějších a nejvyhledávanějších módních brandů tuzemské scény. Může za to především fakt, že se Zbyněk s Markem snaží ukazovat, že módou jde prezentovat ryze individuální postoj k životu a zároveň si držet i vysoký stylistický a estetický

standard.

Díky tomu je My Dear Clothing přesně tím typem značky, který jasně reflektuje současnou kulturní a módní poptávku. „Záměrem MyDear je oslovovat mladší generaci a „věčně mladé“ k tomu, aby společně s námi budovali a podporovali jedinečnost a jistý pohled na svět. Ten vyjadřuje naše motto: „The idea is to die young as late as possible,“ vysvětluje Zbyněk Štandera.

Oblečení značky My Dear Clothing bylo doposud možné zakoupit pouze přes Footshop. To se ale nyní změní se spuštěním nového e-shopu na stránkách www.mydearclothing.com, ke kterému dojde již ve středu 12. prosince. Od tohoto dne se všechny nové produkty budou prodávat pouze přes tento oficiální e-shop. Fanoušci značky My Dear Clothing si tak ihned po spuštění e-shopu budou moci online zakoupit všechny kousky z nové zimní kolekce za

nižší ceny než v minulosti.

Nová kolekce bude obsahovat nejen oblečení jako například prošívané péřovky, mikiny, trička nebo manžestrové bundy a kalhoty, ale i stylové porcelánové cibulákové talíře a kožené doplňky. Za koženými doplňky nebude stát nikdo jiný než Martin Furch z FVNK bags, který nově rozšíří tým My Dear Clothing. Součástí nové kolekce bude lookbook a video s uznávaným anglickým modelem Loicem Williamsem. Lookbook nafotí Benedikt Renč.

Více se dozvíte v průběhu prosince na Instagramu @mydearclothing.

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu