Close search

YouTube hvězda Valeria Lipovetsky má návod, jak mateřství zvládnout s humorem

Instagram Zdroj: Instagram

Ještě ji není ani třicet let, ale slaví úspěchy na všech frontách. Pracovní život dokáže skloubit s péčí o rodinu, cestováním, módou a přitom si zachovává přirozený úsměv na tváři. Valerii Lipovetsky nechybí ani elegance.

Její kariéra začala v patnácti letech, kdy začala cestovat po celém světě jako modelka. Žila v Barceloně, New Yorku nebo Paříži. „Díky této příležitosti jsem se mohla setkat s mnoha úžasnými lidmi, kteří mě naučili něco o kráse, stylu a milosti,“ vysvětluje slavná kráska.

Na první pohled by do ní nikdo neřekl, že dnes je tato sympatická mladá žena matkou tří dětí.

Valeria Lipovetsky nepatří mezi blogerky a vlogerky, které jsou na každé přehlídce všech předních návrhářů. Nicméně si pozornost jistě zaslouží.

Čím Valeria trumfne ostatní modelky?

Nebojí se udělat si srandu sama ze sebe, a to dokáže pouze málo lidí. Instagram jako sociální platformu si velice užívá. Máte možnost od ní odkoukat třeba to, co všechno si dává do ranního smoothie. Nečekejte však klasická videa, kterých jsou na internetu mraky. Ta její jsou plná tance, dobré hudby a pozitivního naladění.

Chcete si užít trochu legrace? Stačí navštívit Valeriin Instagram a zkouknout některá její videa. Smysl pro humor má nejenom Valerie, ale i její manžel.

V jednom videu, kde jedou autem, řekl synovi, který si chtěl otevřít okno: „Jestli otevřeš okno, odletíš pryč.“ A syn mu na to rychle odpověděl: „Máme pásy, pásy nás udrží.“

Valeria je příkladem toho, že mateřství, i když je velice náročné, se dá zvládnout s grácií a úsměvem. Úsměv chce Valeria vykouzlit i na tvářích ostatních žen.

„Začala jsem na blogu sdílet všechny ty malé drahokamy, které jsem získala v průběhu let prostřednictvím modelingu, cestování, rodičovství, zdraví a wellness. Chci inspirovat, být inspirována a doufám, že vám některé stories vykouzlí úsměv na tváři.“

PODÍVEJTE SE DO GALERIE A NECHTE SE NALADIT POZIVITNÍ VALERIÍ!

Nejčtenější články