Close search

Vyhrajte v naší soutěži dva lístky na premiéru Star Wars za doprovodu živého orchestru

pixabay Zdroj: pixabay

V termínu 15. října se v pražské O2 areně uskuteční česká premiéra promítání filmu ze ságy Star Wars se živým hudebním doprovodem. Na obřím plátně diváci uvidí prvně natočený film série Star Wars s podtitulem Nová naděje. Film doprovodí kompletní symfonický orchestr, který zahraje mnohokrát oceňovanou hudbu skladatele Johna Williamse.

Od doby, kdy měli fanoušci po celém světě možnost poprvé vidět film ze série Star Wars, uplynulo již více než 40 let. Film se stal kultem, ikonou a naprostým přelomem v oblasti kinematografie. Postavy, příběh i zpracování filmu zásadně změnily všeobecné vnímání a přistupování k filmu jako takovému. Důležitou součástí filmu se stala také nezapomenutelná a všeobecně známá hudba skladatele Johna Wiliamse.

Pokud vyhrajete, budete mít možnost film zhlédnout na obřím plátně a za doprovodu živé hudby v podání respektovaného orchestru The City of Prague Philharmonic Orchestra - Filharmonici města Prahy pod vedením dirigenta Christopha Eliota. Pro fanoušky v České republice je to poprvé, kdy bude jeden z dílů Star Wars takto uveden.

"Jsme potěšeni, že budou mít fanoušci Hvězdných válek poprvé v České republice možnost vidět legendární film se živou hudbou. Od prvních melodií až po poslední notu z pera Johna Williamse se jedná o naprosto přelomové dílo, které změnilo vnímání filmové hudby," řekl za Disney Channel, jenž vlastní práva na film, Grant Watmuff.

Pražský koncert se uskuteční v termínu 15. října 2018. Bude se jednat o velký zážitek spojený s poslechem ikonické hudby a podívanou na kultovní snímek.

Pokud chcete vyhrát dvě vstupenky na tuto velkolepou akci, stačí, když správně odpovíte na soutěžní otázku:

Jak se jmenuje otec a režisér filmu Star Wars?

A - Steven Spielberg 

B - George Lucas

Své odpovědi zasílejte na mail redakce@extra.cz do pátku 5. 10. 2018. 

Přejeme hodně štěstí a výherci nezapomenutelný kulturní zážitek.

Advertorial

Nejčtenější články