Close search

Vlivná mediální osobnost Kate Waterhouse je jednou z nejlepších blogerek Austrálie

Instagram.com Zdroj: Instagram.com

V mediálním prostředí vyrostla, takže založení blogu pro ni nebyl žádný problém. Pracovala jako editorka, vedla rozhovory s mezinárodními osobnostmi, přispívala do uznávaných časopisů a byla součástí reality show nejúspěšnějších blogerek z Austrálie

Tuto sympatickou Australanku zná nejen Austrálie, ale i celý svět. Na Instagramu ji sleduje 160 tisíc lidí.

Kdo je Kate?

Kate se narodila 7.prosince 1983. Mimo to, že je Instagramovou hvězdou a zakladatelkou stránky katewaterhouse.com je také novinářkou, televizní moderátorkou a mediální osobností. V mediálním prostředí vyrostla, takže i její kariéra byla tímto ovlivněna.

V mediálním prostředí je kovaná

Svou žurnalistickou kariéru začala jako editorka pro Sunday Telegraph, dále pracovala pro The Sun-Herald, kde jako editorka stylu předávala informace o nejnovějších módních trendech.

Její zaměření nekončilo pouze u módy, ale rozšiřovala si obzory v oblasti komunikace. Pro The Sun-Herald dělala rozhovory s mezinárodními osobnostmi jako jsou: Kim Kardashian, Kendall, Kylie Jenner, Cameron Diaz, Miranda Kerr, nebo Baz Luhrmann.

V roce 2013 se rozhodla odejít a vydat se vlastní cestou

I v další oblasti, která je s tímto mediálním světem propojená měla úspěch. Přispívala do  světových časopisů a webových stránek jako jsou: vogue.com.au, Australian Women´s Weekly a German's Vanity Fair.

Jedna z hlavních žen v úspěšné reality show

O rok později byla součástí Australské reality show Fashion Blogers, kde účinkovala například i Sarah Donaldson. Tato reality show dokumentovala život pěti nejúspěšnějších žen, které se pohybují v oblasti blogerů.

Vlastní blog

Na svém blogu katewaterhouse.com dává pravidelně příspěvky týkající se módy, stylu, cestování, životního stylu, ale publikuje i články s důležitými lidmi jako je Miranda Kerr, nebo Poppy Delevingne.

PODÍVEJTE SE DO GALERIE:

Nejčtenější články