Close search

Vladimir Putin slaví 67. narozeniny: Jaký je jako manžel, otec či milenec? A co má společného s Jevany u Prahy?

Archiv Zdroj: Archiv

Málokterá osobnost tak ostře rozděluje celý svět na dva tábory: jedni jej milují a nedají na něj dopustit, pro jiné je Putin tyranem, autokratem a bezprostřední hrozbou pro celý svět. Ať sdílíte jakýkoliv názor, nepochybně tato osobnost mění politické dění už dlouhých 19 let, kdy byl poprvé v roce 2000 zvolen prezidentem. Co jste pravděpodobně nevěděli o muži, který si velmi střeží své soukromí?

Potkat Putina na ulici v Jevanech? Nic zvláštního!

V druhé polovině 80. let byli Putin i jeho manželka vysláni za hranice Sovětského svazu. V té době prezident sloužil pro tajnou službu v Drážďanech a manželka Ljudmila, jakožto zahraniční dopisovatelka, si zvolila pro vykonávání své profese Českou republiku. Proto nebylo překvapením, že se Vladimir Putin často za svou rodinou vydával do obce Jevany kousek od Prahy.

Putina místní obyvatelé popisovali jako nenápadného vstřícného muže, který nevybočoval z řady. Nikdo v té době nemohl tušit, s kým v té chvíli měli čest.

Tajný život dcer prezidenta

S bývalou manželkou vychovávali dvě dcery. Jejich život byl před ostatními dlouhé roky v utajení. To potvrzuje i fakt, že Putin nikdy oficiálně nepotvrdil jejich existenci. Obě dcery vystupovaly pod falešnou identitou. Chodily do prestižní školy a ani spolužáci neměli tušení, že jde o dcery ruského prezidenta.

Nyní je mladší Jekatěrina ředitelkou megalomanského developerského projektu v hodnotě 340 miliard korun, starší Maria je lékařkou žijící v Nizozemsku.  Ač to může být pro mnohé překvapivé, jeho bývalá manželka Putina popsala jako úžasného otce: „Ne každý otec je tak milující jako Vladimir. Já jsem byla ta, která je (dcery) musela vychovávat a on je rozmazloval“.

Odtajněný intimní poměr

Poté, co oznámil rozvod s již ex-manželkou Ljudmilou, měl Vladimir několik afér. Ač se snaží o maximální diskrétnost, jedna z jeho milenek poskytla rozhovor americkému bulváru a rozpovídala se o velmi intimních záležitostech. ,,Můj Vláďa, kterého pořád miluji, není tím mužem, jakým si všichni myslí… Je velmi citlivý, má křehnou duši a pořád mi posílal květiny. Také mi citoval Puškinovu poezii a jednou po sexu dokonce plakal.  O svých problémech mluvil velmi upřímně, nijak ho to nelimitovalo… Ale když si vezme své prášky, stane se nenasytným zvířetem.“

Posledních pár let žije s olympijskou gymnastickou vítězkou Alinou Kabaeva, která je o 30 let mladší. Vladimir se v roce 2018 svěřil, že se brzy chystá svatba.

Jaký je v soukromí? Jak relaxuje jeden z nejvytíženějších politiků na světě? PODÍVEJTE SE DO FOTOGALERIE, TAKTO PUTINA NEZNÁTE:

Nejčtenější články