Close search

Velký květnový horoskop lásky: Panny se znovu zamilují, Raci nebudou ve vztahu spokojeni

Zdroj:

Přichází měsíc lásky. Bohyně lásky Venuše rozdává milostné karty. Někteří zrozenci zažijí trable, jiní si budou svůj milostný život užívat naplno. Kdo se bezhlavě zamiluje a kdo si bude muset projít zatěžkávací zkouškou? Co vám hvězdy nachystaly na měsíc květen? To se dozvíte ve VELKÉM HOROSKOPU LÁSKY!

BERAN (21. 3. - 20. 4.) 

Milí Berani, váš idol vás zaujme svou vášnivou povahou. Budete potřebovat dostatek energie. Milostné hrátky budou mít hlubší význam. Hvězdy radí: Zachovejte si nadhled a nepouštějte se do všeho po hlavě. A co single Berani? Neudrží emoce chvíli v klidu, a tak bude těžké najít vhodného partnera.

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Býčci budou se svým novým objevem jako v sedmém nebi. Venuše vás podporuje naplno! Přidejte trochu dravosti, hlavně v posteli, a vše bude dokonalé. Nezadaným Býkům se otevírají nové možnosti k seznámení. Budete mít příležitost poznat několik přitažlivých protějšků.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci, ve vztahu se svou drahou polovičkou reagujete přehnaně. V květnu se prostě nevyhnete konfliktům se svým partnerem. Hvězdy vás navedou k tomu, abyste přehodnotili své priority a našli si vhodnější protějšek, se kterým si budete rozumět. Bohužel často vyhledáváte partnery, kteří se k vám nehodí.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Ráčci, vážné diskuze s partnerem nechejte na později. Snad nečekáte, že by vám nemohly ublížit. Je pravda, že v květnu budete pociťovat více nespokojenosti. Snažte se konfrontacím vyhýbat velkým obloukem! I nezadaní by měli nechat seznamování s opačným pohlavím na vhodnější dobu.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Budete nezdravě žárlit. Musíte pochopit, že vaše drahá polovička je pouze více společenská. Slunce v Býku vás bude zkoušet, budete náchylní k výbušnému jednání. Jelikož vás váš protějšek fascinuje, tuhle situaci ustojíte. A jak na tom budou single Lvi? Jste přátelsky naladěni a imponujete opačnému pohlaví.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Milé Panny, vaše milenecké pouto se výrazně změní k lepšímu. Venuše vám do vztahu přinese harmonickou atmosféru. Je možné, že se do svého partnera znovu zamilujete. Budete pociťovat to stejné šimrání v břiše jako na začátku. Zamilují se i nezadaní? Budete osloveni vaším idolem. První krok přijde z jeho strany.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váhy si zamilují protějšek s naprosto odlišnými povahovými rysy. Váš nový objev je tvrdohlavý a vášnivý. Jste si jisti, že tento nával energie ustojíte? Můžete mírně znejistět. Ale nechejte první kroky na něm. Single Váhy si užijí spíše flirtování.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Máte před sebou velké množství milostných příležitostí. Jste jako ryba ve vodě. Jen pozor, abyste někomu neublížili. Chodí kolem vás vaše spřízněná duše, tak ať ji nepropásnete. Zadaní Štíři si vzájemně perfektně rozumí.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Milí Střelci, komunikace mezi vámi a vaším partnerem jde hladce. Nemáte důvod k hádkám. Nenechte si svou rodinou ničit harmonický vztah. Brzy pochopí, že jste měli pravdu. Nezadané čeká nemilé překvapení. Mohou narazit na nevhodného milence.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Využijte šance na osudové seznámení. Na okolí působíte jako magnet. Zjistíte, že osoba, která je ve vaší blízkosti, vás přitahuje a že jde o víc než jen o přátelství. Zadaní Kozorozi také fascinují opačné pohlaví. Hvězdy varují před možnou nevěrou.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Milí Vodnáři, nad ničím se nepozastavujete. Nyní vám vyhovuje být single. Na konci května to ale bude mít jiné grády! Přijde pravý čas na lásku a vy se bezhlavě zamilujete. A jak to bude u zadaných Vodnářů? Venuše negativně ovlivňuje váš vztah. Čekají vás, bohužel, rozbouřené emoce, podrážděnost a provokace.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Milé Rybky, jste nespokojené s chováním vašeho partnera. Ke všem vašim nápadům zaujímá odmítavý postoj. Dostáváte se do fáze, kdy si nevíte rady. Co zkusit hledat vhodnější typy, se kterými si budete rozumět? Single Ryby přijmou pozvání na rande s nadšením.

Nejšťastnější den pro jednotlivá znamení se dočtete v galerii.

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu