Close search

Velký jarní uklízecí horoskop: Které znamení miluje pořádek, kdo je bordelář?

Pixabay.com Zdroj: Pixabay.com

Začalo kalendářní jaro, a s ním přichází i velký jarní úklid. Přemýšleli jste někdy nad tím, proč váš známý nebo kamarád, například, nikdy nezmění ručník v koupelně, nebo nevytře podlahu? Nebo přesně naopak, vy jste ten, kdo spoléhá na ostatní, že vám domácnost uklidí? Hvězdy vám na tyto otázky odpoví. Astrologové se shodují, že čistota a její návyky jsou zakořeněny v jednotlivých znameních. Jak je na tom to vaše? Jste bordelář, nebo máte doma dokonale naklizeno?

 

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Když vidíte nepořádek, rozbolí vás hlava. Považujete se za ochránce planety. Jste přesvědčeni, že jednou očistíte Zemi od všech odpadků a špíny. Stejně to provozujete i doma, prádlo raději dvakrát vyperete, abyste se přesvědčili, že je opravdu bílé.

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Jste obrovským fanouškem pořádku a špínu nepouštíte do svých domovů. Zároveň nesnesete chaos, vše má své místo. Máte kreativní duši a rozvinutou mysl. S člověkem, který vám dělá v domě čurbes, si nikdy nebudete rozumět.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.) 

Blíženci, jste nedbalí a elegantní. Záleží na situaci. Vaše osobní hygiena je dokonalá díky vašemu narcismu. Vaše dovednosti týkající se úklidu potřebují zdokonalit. Nejhůře vypadající místností vašeho domu je koupelna. Nechceme vás zahanbit, ale kdo navštíví vaši koupelnu, raději si osobní hygienu provede doma nebo v nejbližší restauraci.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, na čistotu dbáte, ale pouze na tu povrchovou. Na první pohled je váš domov velmi čistý. Vypadá bez poskvrny, ale za pohovkami je spousta špíny. Když jdete do postele, ani se neodličujete. Vaše mysl je poskvrněná, nesnažte se něco předstírat.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lev je tolik zaneprázdněn sám sebou, že si neuvědomuje, kolik prachu a mastnoty je v jeho domácnosti. Úklid je nepodstatná činnost v jeho životě. Věnuje se raději své vizáži a společenskému životu. Když už si však někoho domů pozve, má uklizeno. Nesnesl by pomluvy, že má doma čurbes.  

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Milé Panny, když vstoupíte do místnosti, bakterie se třesou hrůzou. Lépe řečeno, mají z vás fóbii. Jste posedlí čistotou. Všechno přetřete raději dvakrát. U vás by se dalo jíst i z podlahy. Váš domov je vždy dokonale nablýskaný.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váhy, jste nedbalé a nepořádné. Věčně něco hledáte. Například klíče od auta se snažíte najít pod hromadou špinavého prádla. Po bytě se vám válí prázdné krabice od pizzy, ale moc si z toho neděláte. Hlava vás z toho nepořádku možná rozbolí, ale to je tak všechno.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Špíně nedáte nikdy šanci. Vaše uklízecí schopnosti jsou obdivuhodné, jste pečliví. Vaším hříchem je tak trochu osobní hygiena.Zapomenete, že jste se už tři dny zapomněli vykoupat, možná proto je vaše koupelna stále tak nablýskaná.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Můžete si myslet, že jste nejlépe vypadající osoba v místnosti, ale je to už dva týdny, co jste nevynesli odpadky. Netvrdíme, že jste čuňátka, ale úklidu moc nedáte. Váš spolubydlící trpí. Nikdo s vámi nevydrží dlouho bydlet. Vás to však nějak nezraňuje, stejně milujete přírodu a otevřené prostory.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi věří, že pokud chcete v životě něčeho dosáhnout, musíte tvrdě pracovat a být čistotní. Kozorozi jsou praktičtí a veškerý úklid mají perfektně zvládnutý a dopředu naplánovaný. Nemohou jen vysát koberec, všechno musí být provedeno krok za krokem v obvyklém pořadí.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Milí Vodnáři, máte čistou duši a mysl, ale špinavý dům. Raději budete pracovat než umývat nádobí. Úklid rádi řešíte pomocí paní na úklid. Problém je, že nemůžete zaplatit někomu, kdo se za vás bude sprchovat. Vezměte osobní hygienu pevně do svých rukou.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Jste srdečný a laskavý člověk, ale co se týče úklidu, než se k němu vůbec dostanete, bude následovat tisíc výmluv, proč to nemůžete udělat právě teď. Váš postoj je takový, že proč stlát peřiny, když si do nich půjdete večer znovu lehnout.

V GALERII ZJISTÍTE, Z JAKÉ ŠPÍNY MÁTE NEJVĚTŠÍ HRŮZU.

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu