Close search

Vášnivá noc? Jak se zbavit cucfleku, aby vás neprozradil

unsplash.com Zdroj: unsplash.com

Asi každá žena se někdy potýkala s nemilou situací, kdy jí po milostném dovádění zůstala na těle tzv. „modřina lásky“. Cucflek je ale s pokročilejším věkem nežádoucí a pryč jsou ty časy, kdy jste v pubertě byla pyšná a hrdě jej nosila odhalený na znamení „Koukejte, mám kluka!“. Pokud nechcete v práci rozebírat svůj milostný život nebo poutat nadbytečnou pozornost v tramvaji, měla byste se poučit o tom, jak se nechtěného projevu náklonnosti zbavit.

Po vášnivé noci máte více možností, jak zamaskovat stopy. Záleží, jestli jste se probudila doma, v posteli u toho, kdo vám to „vyrobil“ nebo jedete rovnou vstříc pracovnímu procesu. Pokud vás čeká návštěva u maminky a vy nechcete čelit otázkám o svatbě a dětech, protože konečně spatřila důkaz, že nejste nemocná a s někým se vídáte, věnujte kamufláži dostatek času.

Zahalte se

Jestliže venku není třicet stupňů a máte možnost výběru ze svého šatníku, zvolte tričko se stojáčkem nebo rolák. Většina těchto „označení“ se vyskytuje na krku, tudíž je vhodnou volbou i šála nebo šátek. Když si budete dávat pozor a jste majitelkou delších a hustých vlasů, stačí si je nechat rozpuštěné a o klid je rázem postaráno.

Maskujte

Jistě by se u vás doma nebo v kabelce našlo pár líčidel. Jednoduše vezměte trochu make-upu a důkaz lásky šetrně zamaskujte, stejně jako když se vám na čele objeví pupínek.


Ledujte

I kdybyste se doma neprobudila, s největší pravděpodobností bude váš partner z minulé noci mít doma lednici a v ní mrazák. Pokud v něm nenajdete kostky ledu ani mraženou zeleninu, dejte do něj lžičku, kterou si pak přiložte na ono místo. Led nepřikládejte na kůži samotný, ale do něčeho ho zabalte. Místo chlaďte vždy dvacet minut, pak si dejte pauzu a pokračujte. Když ucítíte bolest, rozestupy mezi chlazením prodlužte.

Zahřívejte

Opačná metoda také funguje. V tomto případě ale musíte počkat 12 hodin, kdy už jsou cévy dostatečně zahojené, na což většinou není čas. Pokud vám to ale rozvrh dovoluje, přiložte na cucflek teplou žínku nebo měkký ručník.

Masírujte

Jemným masírováním rozproudíte krev – buďte ale šetrná ke své pokožce. Minulou noc dostala už tak hodně zabrat, tak abyste si ještě nepřihoršila. Jemnými krouživými pohyby postupujte od středu k okrajům, nejlépe v kombinaci s olejíčkem, který obsahuje mátu. Ta zmírní zarudnutí kůže.

Pijte

Kávu. I šálek kávy vám krev rozproudí, takže se v klidu usaďte k seriálu nebo oblíbené knize a vychutnejte si „samoléčící“ metodu.

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu