Close search

Jedna z nejdražších nemovitostí v Kalifornii je na prodej: Jak vypadá sídlo téměř za 2 miliardy?

Compass Zdroj: Compass

Kalifornie patří k nejdražším státům v USA, ceny nemovitostí i služeb šponují nahoru filmové hvězdy nebo technologičtí magnáti, kteří v této oblasti žijí. Abyste si ale mohli dovolit koupit dům v jedné z nejprestižnějších oblastí, Bay Area, která se nachází severně od San Francisca, musíte být skutečně dobře finančně zaopatřeni. Na trh se tam totiž dostalo luxusní sídlo, jehož cena je rekordní i pro tak drahou oblast. Kolik stojí a jak vypadá jedna z nejdražších nemovitostí v USA?

V oblasti amerického města San Francisca se dlouhodobě musejí lidé potýkat s nedostatkem volných bytů a s velmi vysokými cenami nemovitostí. Na prodej je nyní sídlo, které se dá označit za skutečně drahé i pro tak prestižní oblast. Tento luxusní dům, který se může pochlubit jednou z nejvyšších cen v historii této hvězdné oblasti, stojí 85 milionů dolarů (1,9 miliardy korun). Co ale za takovou cenu nabídne novému majiteli ?

Vyhlášená oblast

Luxusní sídlo, které se nachází ve vyhlášené oblasti Bay Area,stojí dokonce dvakrát více, než druhá nejdražší nemovitost v této oblasti, za kterou majitelé požadují  38 milionů dolarů (855 milionů korun).  Za tuto cenu má ale dům skutečně mnohé, co může svému novému majiteli nabídnout.

Sídlo, které se rozkládá na dvou hektarech přilehlého pozemku, má 9 ložnic a 14 koupelen. V domě zájemci o koupi uvidí dokonce 4 krby, které se nacházejí v různých částech sídla. Majestátní sídlo, ale není jediným domem, který se nachází na pozemku. Hosté, kteří navštíví nového majitele, mohou zůstat v domě pro hosty, který se nachází u velkého venkovního bazénu. A personál, který se bude starat o údržbu nemovitosti, může žít také v odděleném domě, kde bude mít své vlastní pohodlí.

Rozlehlý pozemek

Zahrady, které sídlo obklopují, nabízejí mnoho venkovního prostoru k posezení. Na pozemku roste mnoho magnolií, které budou v horkých letních měsících majitelům poskytovat příjemný stín. Součástí nemovitosti je tenisový kurt a majitel najde na své zahradě dokonce i labyrint.

Jedna z nejdražších nemovitostí

Přepychové sídlo, jehož cena dosahuje skoro 2 miliard korun, by si nemohly dovolit ani mnohé hollywoodské hvězdy. Luxusní nemovitost se tak zapíše do historie mezi nejdražší nemovitosti v této oblasti. Ostatně její cena patří i mezi nejvyšší v USA, jelikož nejdražší penthouse v americkém New Yorku se prodává za 2,2 miliardy korun a zatím nejdražší nabízená nemovitost ke koupi v USA stojí 225 milionů dolarů (5 miliard korun).

PODÍVEJTE SE DO GALERIE, JAK VYPADÁ SÍDLO ZA 1,9 MILIARDY KORUN:

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu