Close search

Uzavírá se astrologický rok! Slunce vstoupilo do znamení Ryb - co to pro nás znamená?

Pixabay Zdroj: Pixabay

Slunce se nám posunulo o kousek dál a před pár dny vstoupilo do znamení Ryb. Toto znamení je ve zvěrokruhu poslední, proto oplývá některými zvláštními a výjimečnými vlastnostmi. Astrologický rok nezačíná 1. ledna jako ten kalendářní, ale přibližně 21. března, vstupem Slunce do znamení Berana. Beran je první, Ryby zase poslední ve zvěrokruhu, a proto představují nejpokročilejší stupeň vývoje a nejhlubší lidskou životní moudrost a zkušenost. Prozradíme vám, jací jsou lidé narození pod vládou Ryb a jaké období vás čeká.

 

Být Rybou je zvláštní dar

Lidé narození v Rybách jsou obdařeni neobvyklou vnímavostí a citlivostí, která souvisí i s tím, že Ryby jsou vodní znamení a živel vody souvisí s pocity a emocemi. Zrozenci v Rybách jsou obdařeni mimořádnou intuicí a vhledem, ale také silnými ideály a vírou v dobro. Jsou velmi vnímaví, často vidí a chápou věci, které jsou ostatním skryté, a mají silné cítění. Soucítí se slabšími a obětavě jim pomáhají.

Rybí duše je jemná a éterická, plná citů, a někdy proto o to zranitelnější. Mnohé Ryby pocítí smutek při sebemenší, nikterak zle myšlené necitlivé poznámce, což jim může v běžném životě způsobovat komplikace. Také někdy mívají sklon se až příliš rozdávat a zanedbávat vlastní zájmy.

Co vám konec astrologického roku přinese?

Všichni v sobě Ryby máme, v určité životní oblasti se takto cítíme. Toužíme po ráji na zemi, jsme plni obrazů, iluzí, naděje, soucítíme, sníme o krásách světa a o lásce, ale i bloudíme a ztrácíme se. Tento měsíc, kdy Slunce vstoupilo do Ryb, můžete pociťovat samotu. Když z tohoto pocitu uděláte přednost, uzdravíte oddělené části sebe. Najdete to, po čem toužíte. Využijte té energie, která visí ve vzduchu k rekapitulaci. Tentokrát však ne rozumem (to má na starost Panna), ale citem. Dokončete to, co jste během roku začali. Slunce ve znamení Ryb dokáže být skvělým učitelem a průvodcem po hlubinách nevědomí, ale také špatným navigátorem, když neuznáme velikost jeho vládce Neptuna a neuchopíme naše sny v reálných základech.

Pro Extralife, Markéta Bartošíková

Nejčtenější články