Close search

Úspěšné děti celebrit: Kteří potomci vydělávají víc než jejich rodiče?

Instagram.com Zdroj: Instagram.com

Mnohé slavné osobnosti nehledě na svoji pracovní zaneprázdněnost a davy fanoušků často touží po spokojeném rodinném životě a dětech. Hollywoodská manželství nemají vždy dobrý konec, ale děti celebrit mnohdy překvapí celý svět svojí pracovitostí i talentem.

Být potomkem známé a populární osobnosti má sice mnoho výhod, ale privilegia často mají negativní vliv na povahu. Děti celebrit proto mnohdy mají problémy začlenit se do běžného života, vystudovat nebo si najít svou vlastní cestu. Některé děti dělají svým rodičům čest a dokonce jsou někdy ve svých kariérách úspěšnější než jejich hvězdní předkové.

Liv Tyler a Steven Tyler

Steven Tyler je frontmanem jedné z nejslavnějších rockových kapel na světě. I když se skupinou Aerosmith prožil mnoho úspěšných a divokých let, nyní se spíše věnuje porotcování v hudebních soutěžích a koncertům v americkém Las Vegas. Mimo hudební kariéru se mu ale také podařilo zplodit několik dětí. Tou nejúspěšnější je nejspíše krásná americká herečka Liv Tyler. Ta sice započala svoji hudební kariéru v hudebním klipu svého otce "Crazy", od té doby se ale postavila na vlastní nohy a proslavila se hlavně díky úspěšné roli v trilogii Pán Prstenů.

Miley Cyrus a Billy Ray Cyrus

Dalším příkladem slavného zpěváka a krásné úspěšné dcery je rodinné duo Miley a Billyho Raye Cyruse. Zatímco Billy Ray byl velmi aktivní hlavně v devadesátých letech a zasloužil se o rostoucí popularitu amerického stylu country, jeho dcera se nyní může pochlubit mnohem větší kariérou. Miley se proslavila hlavně díky spolupráci s Disney Channel a postavou Hannah Montana. Mnoho let se ale už věnuje vlastní hudební tvorbě a fanoušky si získává nejen díky svým písním, ale i okázalému vystupování.

Ben Stiller a Jerry Stiller

Slavný a úspěšný komik Ben Stiller je synem herce Jerryho Stillera. I když byl otec v Hollywoodu celkem úspěšný, syn si vybudoval větší hereckou kariéru a proslavil se díky filmům jako Zoolander nebo Noc v muzeu.

Angelina Jolie a Jon Voight

Krásná americká herečka, která se proslavila hlavně díky roli Lary Croft, se svým slavným otcem měla dlouhá léta velmi komplikovaný vztah. Oscarový herec Jon Voight sice dosáhl určitého úspěchu v sedmdesátých letech, později ale kvalita filmů, ve kterých hrál, začala upadat. Jolie si ale díky svým filmovým rolím postavila celkem úspěšnou kariéru a zároveň se věnuje velké rodině i charitě.

PODÍVEJTE SE V NAŠÍ FOTOGALERII NA ÚSPĚŠNÉ DĚTI SLAVNÝCH CELEBRIT.

Nejčtenější články