Close search

Udělejte si chvilku a hlasujte o nejoblíbenější inovaci, která vám usnadňuje život

Zonky Zdroj: Zonky

V březnu letošního roku proběhne vyhlášení prvního ročníku Zonky Innovation Awards. Zonky společně s uživateli ocení platformy napříč všemi obory, které využívají technologie k usnadnění běžného života lidí, šetří zdroje, peníze a čas.

Společnost Zonky díky technologiím pomáhá lidem k levnějším půjčkám a dostupnému investování. V roce 2018 si lidé u Zonky půjčili 5 miliard korun. Zonky Innovation Awards vzniklo na základě zpětné vazby zákazníků služby Zonky. „Více než padesát tisíc našich uživatelů odmítlo platit zbytečné náklady za úředníky a pobočky. Jsou to lidé, kteří využívají přínos technologií pro sebe. Na zákaznické lince jsme se zeptali přes 300 z nich, jaké další inovativní služby využívají nebo jim fandí,” říká Pavel Novák, ředitel Zonky. 

Projekty, které zákazníci uvedli jako inovativní, Zonky nominovalo na ocenění, a přidalo další podle vlastních kritérií. Soutěž ocení inovace zlepšující život v oblasti bydlení, domácnost, přeprava, volný čas a finance.

Hlasování veřejnosti odstartovalo 8. února na www.zia2019.cz. Na těchto stránkách můžete hlasovat pro více než 50 projektů, které byly rozděleny do osmi kategorií, kde mohou dát hlas jednomu nominovanému v dané sekci. V každé kategorii bude vyhlášen jeden vítěz s nejvyšším počtem hlasů. Vítězové budou vyhlášeni 21. března. Mezi nominované projekty patří například Heureka, Dámejídlo.cz, ČSFD.cz, Twisto, Invia, Slevomat, GoOut, Košík, Rohlík, Spendee, Fundlift, Hoppy Go, Flatio, Favi, Úschovna a další.

Nejčtenější články