Close search

Tetování pro fanoušky Hry o trůny zdarma. Máte šanci zvěčnit svoji lásku ke Starkům nebo Lannisterům

HBO Zdroj: HBO

Nejenže fanoušky seriálu Hra o trůny čeká již brzy finální řada, kde se dozvědí, kdo konečně usedne na vytoužený trůn. Ale také si v návaznosti na finální sérii mohou nechat udělat zdarma tetování se symbolikou seriálu.

Napětí roste a euforie před začátkem poslední řady dosahuje nebeských výšin. A právě ve spojení s blížícím se koncem dlouholeté cesty, kdy diváci televize HBO sledovali osudy svých oblíbených postav, se jeden tetovací salon rozhodl také přispět k všeobecnému nadšení.

Tetování se symbolikou inspirovanou seriálem Hra o trůny bude zájemcům zcela zdarma vytvářet tatérka hollywoodských hvězd Lauren Winzer. Studio nabídne zájemcům 16 různých variant, které obsahují známé citace, nebo ilustrace spojené se seriálem i knihami. 

Winzet se proslavila díky svému talentu, který ocenily i celebrity jako zpěvačka Miley Cyrus nebo herečka Sophie Turner, která si ve slavném seriálu zahrála postavu Sansy Stark.

Pokud tedy máte čas 16. a 17. dubna, tak si můžete zajet do londýnské čtvrti Soho, kde tetovací salon sídlí. Winzer ale dopředu upozorňuje, že vám musí být více jak 18 let. Možná se česká studia také nechají inspirovat tímto zajímavým nápadem a společně se skalními fanoušky seriálu konec epického příběhu podobným způsobem oslaví. 

Nejčtenější články