Close search

Teplým dnům odzvonilo. Jaké módní trendy se budou nosit na podzim?

pixabay Zdroj: pixabay

Podzim se nekompromisně přihlásil o slovo. Už tedy definitivně můžeme schovat šaty, letní topy a žabky. Na řadu přichází svetry, džíny, kabáty a podzimní šaty. Podzimní móda nás baví. Objemné šátky, kotníkové boty a slim džíny jsou stále v kurzu. V čem dalším letos na podzim zazáříte?

Barvy podzimu

Frčet budou tlumené odstíny oranžové, žluté nebo červené. Už několikátou sezónu neuděláte chybu ani s khaki, camel a fuchsiovými odstíny a nově se bude hodně objevovat i švestková barva. Stálicí je světle růžová.

Romantika na každém rohu

I když už teploty spadly hodně nízko, nebraňte se i nadále šatům. Nosí se pořád rukávy do zvonu, květované potisky a balonové rukávy. Stálicí jsou vysoké kozačky nad kolena anebo k šatům skvěle vypadají kotníkové boty. Ty si ale můžou zase dovolit ženy, které mají dlouhé nohy. Tento typ bot totiž zkracuje nohu. Do baru nebo na party potom budou skvělé šaty ve stylu noční košilky. Nadále zůstávají trendy i saténová tílka s krajkami.

Satén a semiš

Jako vloni a na jaře budou opět vidět semišové bundičky s různými ornamenty. Semišový „bombr“ ve švestkové barvě nesmí chybět v žádném šatníku. Ženám, které mají širší ramena bychom spíše doporučily minimalistické hladké kabátky z tohoto materiálu. Lesklý satén bude stále trendy v podobě dlouhých kabátků nebo kimon. Oblíbená kimona ve stylu županu skvěle vypadají k úzkým džínám a vysokým podpatkům.

Styl "Brenda Walshová"

Mrkváče, které nosily naše maminky, do nich zastrčené triko s krátkým rukávem nebo body. Tento styl, který si oblíbili hlavně teenageři, přetrvává i na podzim. Chybu neuděláte ani se zvonáčemi s vysokým pasem. Kožené doplňky, batůžky nebo kalhoty ve stylu tepláků s lampasem. To vše budeme opět potkávat v ulicích. Zapomenout nesmíme ani na vysoké podpatky a boty na platformě.

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu